Τα 5 ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις!


Το ζώδιο επηρεάζει όχι μόνο τις ερωτικές προτιμήσεις μας, αλλά και τη συμπεριφορά μας απέναντι στο ταίρι μας. Έτσι κάποια ζώδια είναι ιδανικοί σύντροφοι για μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ άλλοι πάλι… Χμ, καλύτερα να το ξανασκεφτούμε.

Μερικά ζώδια έχουν πιο ανεξάρτητα χαρακτηριστικά και άλλα τείνουν να κάνουν περισσότερες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς – συγχρόνως, συγκεκριμένα ζώδια βασίζονται στην ηρεμία τους για να πάρουν ενέργεια και να κυνηγήσουν αυτό που θέλει η καρδιά τους, ενώ άλλα προτιμούν την συντροφιά κάποιου άλλου για να νιώσουν πραγματικά ήρεμοι.

Τα καλύτερα ζώδια για μακροχρόνιες σχέσεις είναι:

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πρακτικός και προσγειωμένος, γι’ αυτό ψάχνει ένα σύντροφο που να βγάζει νόημα. Δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, οπότε αναζητούν συντρόφους που να τους ενδιαφέρει κάτι μακροπρόθεσμο. Μόλις βρουν τον σωστό συνδυασμό και σταθερότητα, γίνονται οι καλύτεροι σύντροφοι που θα μπορούσε να έχει κανείς, ενώ διατηρούν πάντα το ρομαντισμό στη σχέση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και στενά συνδεδεμένος με τα συναισθήματά του. Οπότε δε θέλει να σπαταλήσει την συναισθηματική του ενέργεια σε μία σχέση που δεν έχει μέλλον. Προτιμούν βαθύτερες επαφές και χρειάζονται συναισθηματική ασφάλεια σε μία σχέση. Θα βάζει πάντα πρώτο το σπίτι και την οικογένεια.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς είναι σημαντικό να βρίσκονται σε σχέση. Έχουν μία τάση να ερωτεύονται την ιδέα του έρωτα και να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν ζωντανό τον ρομαντισμό σε ία σχέση. Προσπαθούν να μείνουν μακριά από τα σκαμπανεβάσματα μίας σχέσης και προτιμούν τα πράγματα να είναι ισορροπημένα. Έχουν μία φυσική γοητεία και τους αρέσει να φλερτάρουν. Ωστόσο, δεν είναι αυτοί που θα απατήσουν.

Σκορπιός

Μόλις δεσμευτεί ένας Σκορπιός, θα κρατήσει τη σχέση όσα σκαμπανεβάσματα κι αν έχει. Τείνουν να μένουν σε μία σχέση πολύ μετά την ημερομηνία λήξης της. Μπορεί να μην αναζητούν ενεργά μακροπρόθεσμες σχέσεις, αλλά όταν βρουν κάποιον που εμπιστεύονται, θα μείνουν εκεί. Η εμπιστοσύνη είναι μία από τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ένας Σκορπιός στις σχέσεις, ενώ χρειάζεται συναισθηματική ασφάλεια και έναν σύντροφο που να μπορούν να μοιράζονται μαζί του τα βαθύτερά τους συναισθήματα και σκέψεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί και μόνος του καλά. Αλλά εκείνοι που αναζητούν σχέσεις, θα το θέσουν ως στόχο. Όταν ο Αιγόκερως έχει ένα στόχο θα κάνει τα πάντα για να τον καταφέρει. Εκτιμά την κοινωνική δομή μίας μακροχρόνιας σχέσης και ενός γάμου. Αλλά δεν είναι ο τύπος που θα κάνει κάτι γρήγορα, αφού έχουν στο μυαλό τους το πώς μπορεί να τελειώσει μία σχέση. Είναι πολύ προσεκτικοί με το ποιους διαλέγουν να επενδύσουν την ενέργεια και το χρόνο τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ