Θοδωρής Μαραντίνης: «Με ενόχλησε που κάποιος χλεύασε τη γυναίκα μου και δεν το επιτρέπω»

Χαμός έγινε τις δύο τελευταίες μέρες με τα σχόλια που ειπώθηκαν στο Happy Day για τα παραπανίσια κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αρχικά απάντησε χθες, 24 Οκτωβρίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έστειλε το μήνυμά του. Μεταξύ άλλων είχε γράψει: «Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.
Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.
Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!»!

Σήμερα ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open Tv «Για την παρέα» ανέφερε; ««Με ενόχλησε που κάποιος χλεύαζε τη γυναίκα μου και δεν το επιτρέπω και οφείλω να πάρω θέση. Και κατά δεύτερον με ενοχλεί το μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό σαν ακροατής και σαν γονιός. Με ενοχλεί που έχει βήμα κάποιος, ενός προτύπου που εγώ διαφωνώ… Δεν ασχολούμαι με μικρότητες και κατινιές… με ενόχλησε σε διαφορετικά επίπεδα…!»

Δείτε τι άλλο είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here