Παναθηναϊκός: Ζητάει τη διαγραφή του επόπτη του ντέρμπι από τους πίνακες.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ, ζητώντας την τιμωρία του επόπτη Στέλιου Γεωργιάδη, μετά το λάθος που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη.

«Θεωρούμε πως τον έχετε ήδη διαγράψει από τις πίνακες διαιτησίας», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που έστειλε ο Παναθηναϊκός στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας.
Η επιστολή

«Αξιότιμε Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Έχοντας περάσει πάνω από 72 ώρες από την στιγμή που ο επόπτης Στέλιος Γεωργιάδης στέρησε την νίκη από την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΚΕΔ και ποια η τιμωρία που θα του επιβάλλει.

Επειδή τα λάθη του, καθώς δεν είναι μόνο η φάση του 5″1 σετ για την οποία μιλάει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, καθώς επίσης και οι συλλογικές του προτιμήσεις που δημοσίως αναφέρει στα προφίλ που διαθέτει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μέγα σκάνδαλο για την ΚΕΔ, θεωρούμε πως τον έχετε ήδη διαγράψει από τις πίνακες διαιτησίας.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις ενέργειες σας».
«Ναι» στο video challenge

Στο μεταξύ, το αίτημα του Παναθηναϊκού για εφαρμογή του video challenge, στα ματς της Volley League που υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη φαίνεται πως έγινε δεκτό από την ΚΕΔ, μιας και το ζήτησε σήμερα (25/10) και ίδια.

Συγκεκριμένα, η κεντρική επιτροπή διαιτησίας ζήτησε από την ΕΣΑΠ να εκδώσει συμπληρωματική προκήρυξη, ώστε να ξεκινήσει αμέσως η χρήση βίντεο και να μην επαναληφθούν αντίστοιχα περιστατικά, όπως αυτό στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Η ΕΣΑΠ μόνο αρνητική δεν είναι και το μόνο που μένει είναι να δώσει το «οκ» και η ΕΡΤ, η οποία έχει την ευθύνη των παραγωγών.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here