Τραμπ: Βγάζω το στρατό για να προστατεύσω τις ΗΠΑ από το καραβάνι μεταναστών

Την πρόθεσή του να βγάλει το στρατό για να προστατεύει τα σύνορα των ΗΠΑ, καθώς ένα καραβάνι μεταναστών από την Κεντρική Αμερική συνεχίζει την πορεία του μέσα από το Μεξικό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, γνωστοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Βγάζω τον στρατό για αυτή την Εθνική Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης. Θα ανακοπούν», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και του Πενταγώνου δεν ανταποκρίθηκαν πάντως άμεσα σε αιτήματα για σχόλια είτε σχετικά με ενδεχόμενη στρατιωτική ανάπτυξη είτε σχετικά με ενδεχόμενη εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τα ΜΜΕ ότι υποκινούν την οργή και την πολιτική ρητορική του μίσους καθώς άλλο ένα ύποπτο δέμα, που φέρεται να είναι παρόμοιο με τα δέματα-βόμβες που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς αυτή την εβδομάδα, εντοπίστηκε στο Μανχάταν.

«Ένα μεγάλο μέρος του Θυμού που βλέπουμε σήμερα στην κοινωνία μας έχει προκληθεί από τη σκόπιμα λανθασμένη και ανακριβή δημοσιογραφία των Παραδοσιακών ΜΜΕ στην οποία αναφέρομαι ως Ψεύτικες Ειδήσεις», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, προσθέτοντας: «Έχει γίνει τόσο κακό και μισητό που ξεπερνάει κάθε περιγραφή. Τα Παραδοσιακά ΜΜΕ πρέπει να καθαρίσουν τα του οίκου τους, ΓΡΗΓΟΡΑ!»

 


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here