Χανδρής- Forte: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Δημήτρης Χανδρής και η Lydia Forte, δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Ιταλία.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η Lydia, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι πέντε μηνών έγκυος και περιμένουν αγόρι. Ο Δημήτρης Χανδρής, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή και της Τίνας Κουμάνταρου, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, και η καλλονή αριστοκρατικής καταγωγής Lydia, κόρη του ιδιοκτήτη πολυτελών ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο sir Rocco Forte, βρίσκονταν σε σχέση από το 2011, αλλά παντρεύτηκαν τελικά το 2016. Μάλιστα, ο γάμος τους, που συζητήθηκε έντονα στους εφοπλιστικούς κύκλους της Αθήνας και του Λονδίνου, είχε διάρκεια τριών ημερών, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν πολλοί από το διεθνές jet set, καθώς και μέλη βασιλικών οικογενειών

Η εγκυμονούσα Forte – Χανδρή απασχολείται στα ξενοδοχεία της οικογένειάς της με την ιδιότητα της food & beverage manager, ενώ της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται μαζί με τον άνδρα της Δημήτρη Χανδρή όμορφα μέρη ανά την υφήλιο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here