Συνήγορος Γιάννου Παπαντωνίου: Δεν είναι παράνομη η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες

Την άποψη πως ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου, δεν προέβη σε παράνομη πράξη ως προς τη μεταφορά των χρημάτων σε δεσμίδες, όπως την περιέγραψε στις ανακριτικές Αρχές ο μάρτυρας επιχειρηματίας, υποστήριξε την Πέμπτη (25/10/2018) ο συνήγορός του, Άρης Χαραλαμπάκης.

«Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες όπως την περιγράφει ο επιχειρηματίας δεν είναι παράνομη ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου», είπε ο κ. Χαραλαμπάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open.

«Το βασικό ζητούμενο είναι από που προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αν δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε ο κ. Χαραλαμπάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «στόχος της ανακριτικής διαδικασίας δεν είναι να αξιολογήσει τη δικογραφία, αλλά να συλλέξει αποδεικτικό υλικό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο κ. Χαραλαμπάκης εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς την έκπληξη του για την απόφαση του ανακριτή να προφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου καθώς ήδη του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here