Έρχονται οι Εξωγήινοι; Η Γη λαμβάνει συνεχώς μυστηριώδη σήματα από το Διάστημα!


Τροφή στους απανταχού συνωμοσιολόγους, αλλά και αναταραχή παγκοσμίως έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του διευθυντή της NASA, περί πολύ πιθανής ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα.

Λίγες ώρες μάλιστα αργότερα, αστρονόμοι που διερευνούν υλικό από διάφορα τηλεσκόπια, ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο, ανακοινώνοντας πως το τελευταίο διάστημα έχει εντοπιστεί ένας ασυνήθιστα πολύ μεγάλος αριθμός μυστηριωδών σημάτων από το βαθύ Διάστημα!

Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα χρόνο εντοπίστηκαν πάνω από 20 σήματα, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με το σύνολο των σημάτων από το 2007 έως και τις αρχές του 2018. Κάτι που μπορεί να εκληφθεί ακόμα και ως πιθανότητα επικοινωνίας εξωγήινου πολιτισμού με τη Γη!

Σύμφωνα με Αυστραλούς επιστήμονες, ο αριθμός των ραδιοσημάτων, αλλά και η συχνότητα στην οποία εκπέμπουν δεν μπορούν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο, ενώ η πηγή μετάδοσής τους φαίνεται να βρίσκεται εκτός του δικού μας γαλαξία «Milky Way».

Σε αυτό το σημείο ωστόσο πρέπει να τονιστεί ότι τα ραδιοκύματα από το βαθύ Διάστημα σημαίνουν πως πρόκειται είτε για εκπομπή από τεχνικά μέσα (μακρινούς εξωγήινους πολιτισμούς δηλαδή), είτε παράγονται από πάλσαρ (αστέρες νετρονίων με ισχυρό μαγνητικό πεδίο), που είναι παγιδευμένα στη δίνη μίας Μαύρης Τρύπας μέσω της οποίας διαχέονται στο σκοτεινό Διάστημα.

Και μπορεί, σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, η πιθανότητα της επικοινωνίας εξωγήινων πολιτισμών με τη Γη να είναι ελάχιστη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Source: Do Aliens Exist? by alltimeconspiracies


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ