Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Απαντάει πρώτη φορά αν έχει κάνει όσα έχει πει- Είναι ο Chuck Norris του GNTM

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή της εκτός από το μόντελινγκ. 

Αυτό, είναι κάτι που το έχει αποκαλύψει η ίδια κατά την διάρκεια της οντισιόν του GNTM, αφού ότι έλεγαν οι υποψήφιες πως έχουν κάνει όπως χορό, μπαλέτο, ποδόσφαριο και άλλα τέτοια, η Ηλιάννα Παπαγεωργίου τους έλεγε: «Κι εγώ το έχω κάνει δεν είναι κάτι δύσκολο». Μάλιστα, αρκετοί την έχουν τρολάρει και στα social media. 

Πριν σε συναντήσω σκεφτόμουν ότι θα μου έλεγες: «Και εγώ έχω πάρει συνέντευξη, δεν είναι κάτι δύσκολο».

«Όντως έχω πάρει συνέντευξη, στην πτυχιακή μου. Είδες; Πέρα από την πλάκα, πράγματι έχω κάνει όσα έχω πει, γιατί τόσα χρόνια είμαι μόνη μου στο εξωτερικό, οπότε έπρεπε με κάποιον τρόπο να γεμίσω τον χρόνο μου. Σε μια ξένη χώρα γνωρίζεις ανθρώπους που σου λένε «θέλεις να κάνεις αυτό;» και εσύ λες «δεν βαριέσαι, γιατί όχι;». Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι όταν μια κοπέλα έρχεται στο show, στην προσπάθεια σου να την κάνεις να νιώσει άνετα και να σου ανοιχτεί της λες «έχω κάνει και εγώ το ίδιο». Ίσως όμως βγήκε . το αντίθετο ως πρόθεση. Δεν με ενοχλεί όμως, γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι.

Εννοείς ότι βγήκε εγωπαθές.

«Ναι. Δεν με ενοχλεί όμως. Ξέρω ότι δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη και δεν βλέπουμε όλοι τα πράγματα με την ίδια ματιά. Οπότε είναι 100% φυσιολογικό»

Επιβεβαιώνει λοιπόν τον τίτλο του Chuck Norris του GNTM;

«Δεν το επιβεβαιώνω αλλά… Νομίζω ότι και η Βίκυ έχει κάνει πολλά πράγματα» εξήγησε στο Down Town.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here