Κούλλης Νικολάου: Αυτό είναι το μεγάλο του στήριγμα (photos)


Από την ημέρα που «εισέβαλε» στη ζωή του, τα πάντα γύρω του άλλαξαν. Κάθε φορά που την κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του, ο Κούλλης Νικολάου, είναι ευτυχισμένος.

Αν και μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου αποτελούν το «τρίδυμο της επιτυχίας», καθηλώνοντας το κοινό μέσα από τα σίριαλ τους, ο Κύπριος ηθοποιός έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που ελάχιστοι γνωρίζουν πως έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό της συζύγου του.

Η διαφορά ηλικίας τους όχι μόνο δεν αποτέλεσε εμπόδιο στη σχέση τους, αλλά σήμερα είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

«Ήταν να βρεθούμε. Της άρεσα από τότε που με γνώρισε από την τηλεόραση αλλά δεν το έβαλε στόχο ζωής να είμαστε μαζί, απλά έτυχε να βρεθώ στον δρόμο της. Ήμουν στο θέατρο και ήρθε να δει τη θεία της που παίζαμε μαζί και έτσι γνωριστήκαμε.

Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν μου έβγαινε να παντρευτώ και δεν ήθελα σοβαρή σχέση, μέχρι που την γνώρισα… Εγώ ήμουν 32 χρονών και εκείνη 20 και οι γονείς της είχαν τους προβληματισμούς τους αλλά το ξεπέρασαν εύκολα», έχει δηλώσει ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ερχομός των παιδιών τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους, με το ζευγάρι να μην σταματά να χαμογελά.

Ο Κούλλης μάλιστα σε συνεντεύξεις του μιλώντας για τη γυναίκα και την οικογένεια του ξεχειλίζει από περηφάνια και ευτυχία.

«Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να αποκτήσω! Είσαι το όνειρο μου, αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο! Και είσαι η γυναίκα μου. η μάνα των παιδιών μας, μια άξια μάνα, μια γυναίκα, νεράιδα αυτό είσαι η νεράιδα μου!», είχε γράψει στα social media, εκφράζοντας την αγάπη του στη σύζυγό του.

Πηγή: Χάι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ