Παναθηναϊκός: Κακή εμφάνιση και ήττα από την Μπέρσοτ. Πολλές δοκιμές από Δώνη


Ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη του ήττα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 από την Μπέρσοτ, με τον Γιώργο Δώνη να ξεκινάει στο παιχνίδι εννέα παίκτες από την Ακαδημία! Ντεμπούτο για Κολοβό.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στην Μπέρσοτ κι ηττήθηκε με 2-1 από μία πιο έτοιμη ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε αρκετές δοκιμές, με τους 9 από τους 11 παίκτες που αγωνίστηκαν μέχρι το 61′ να προέρχονται από την Ακαδημία. Το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα έκανε ο Κολοβός, ενώ ο Βέργος βρήκε και πάλι δίχτυα. Ο αγώνας

Οι νέοι του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπέρσοτ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

Στο 16′, ο εξαιρετικός Κότσαρης απέκρουσε ένα σουτ του Μπρόνιο. Στο 32′ ο Κότσαρης και το δοκάρι στέρησαν από τον Σεν Λουί το γκολ, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έφυγε στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει από το πουθενά. Ο Θεοχάρης έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη πάσα στον Βέργο, ο οποίος ανατράπηκε από τον Σέγκερς στο 54’. Ο νεαρός επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-1, σκοράροντας σε δεύτερο σερί φιλικό.

Στο 61′, ο Δώνης άλλαξε όλη την ενδεκάδα του, περνώντας τους έμπειρους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ούτε αυτοί κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό. Έπειτα από λάθος, μάλιστα, του Μπουζούκη, ο Σεν Λουί έβγαλε την ασίστ για τον Πλακά κι εκείνος με σουτ από θέση μέσα δεξιά, νίκησε τον Χριστογεώργο, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.Οι δύο ενδεκάδες του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Αποστολάκης, Ζαγαρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Βέργος.

Χριστογεώργος, Ινσούα, Βαγιαννίδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Κόναν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ