Η παραμυθένια ζωή της Άνα Μπεατρίς Μπαρός και η λατρεία στην Ελλάδα (photos)


Για την πανέμορφη Βραζιλιάνα, Άνα Μπεατρίς Μπαρός, η Μύκονος δεν είναι ένα άγνωστο νησί.

Η πρόσφατη επίσκεψή της στο νησί των Ανέμων είχε να κάνει με fashion business.

Μαζί με τον οίκο ETRO και την boutique «Luisa Beach» στο Nammos Village, υποδέχτηκαν ένα διήμερο event-party με fashion icons και influencers από όλο τον κόσμο την Etro x Luisa World Capsule Collection, μια συλλογή που εμπνέεται και τιμά την ομορφιά των Κυκλάδων: τέσσερα εντυπωσιακά μεταξωτά κιμονό ποιυ συνοδεύονται από ένα ψάθινο καπέλο και ασορτί τσάντα με το Etro Beach Mykonos κεντημένο πάνω της.

«Η Μύκονος είναι συνυφασμένη για μένα με χρόνο με την οικογένεια και φίλους, με καλό φαγητό, βόλτες με το σκάφος και με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Υπάρχει φυσική ομορφιά και ωραία ενέργεια. Απολαμβάνω τις βόλτες στα σοκάκια της. Ήταν τιμή μου που ο οίκος ETRO με συμπεριέλαβε στο project του και μάλιστα σε ένα τόσο ιδιαίτερο για μένα νησί. Ο ETRO είναι αυθεντικός και καινοτόμος. Τα ρούχα του έχουν μοναδική ταυτότητα και τα υφάσματα είναι exclusive. Τον αγαπώ».

Παρότι είναι από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα, σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

Στον ελληνικό Τύπο δεν έχει μιλήσει ποτέ, ούτε καν το 2016, τη χρονιά του γάμου της στη Μύκονο που κόστισε 5 εκατ. Ευρώ, με τον επιχειρηματία Καρίμ Ελ Σιάτι.

Λαμπεροί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο είχαν φτάσει στο νησί με ιδιωτικά αεροσκάφη και mega yachts και μάλιστα ανάμεσα στα παρανυφάκια ήταν και η κόρη της Αμπρόσιο.

Είχαν επιλέξει τη Μύκονο για το γάμο τους, καθώς λάτρευαν από τότε το νησί.

Τρία χρόνια αργότερα η Μπαρός θυμάται:

«Η Μύκονος για μένα είναι συνδεδεμένη με στιγμές ευτυχίας. Περάσαμε τρεις αξέχαστες ημέρες με τους καλεσμένους μας, τρεις ημέρες γεμάτες κέφι σε ένα ατελείωτο πάρτι. Η τελετή, δε, πραγματοποιήθηκε την ώρα που ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα γέμιζε τον ουρανό με χρώματα. Κάθε φορά που η μνήμη μου ανατρέχει σε όλο αυτό που έζησα τότε ενθουσιάζομαι και συγκινούμαι».

Η Ελληνίδα πεθερά

Η μητέρα του συζύγου της, είναι Ελληνίδα και ονομάζεται Θεοδώρα Θεοδώρου και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Στα 37 της χρόνια, η Μπαρός είναι μια γυναίκα χωρίς απωθημένα. Συμμετείχε σε σειρές και ταινίες, υπήρξε μούσα των μεγαλύτερων οίκων μόδας, χώρο από τον οποίο έχει αποκομίσει χρήματα και εμπειρίες.

Αν και πλέον ανήκει στους κύκλους του διεθνούς jet set, παραμένει εξαιρετικά προσγειωμένη, προσηνής και απλή.

Η ίδια ευχήθηκε στο περιοδικό Gala:

«Σας εύχομαι τύχη και επιτυχίες. Και να έχετε πάντα ωραία θέματα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ