“Σαλιάριζε με μια αρραβωνιασμένη και εγώ τον εδιωξα απο το σπίτι και ας έχουμε δύο παιδιά. Τώρα η χαζή τον θέλω πίσω γιατί…”


Ήμασταν παντρεμένοι δέκα χρόνια και έχουμε δυο παιδιά. Εδω και ένα μήνα ζούμε χώρια…

Μου χε πει να χωρίσουμε λίγους μήνες πριν και γω τον έδιωξα πριν ένα μήνα από το σπίτι. Σαλιάριζε με μια αρραβωνιασμενη εδώ και 4 χρόνια.

Θεωρω πως δεν εκανε κατι γιατι τον παρακολουθουσα στενα. Καθε φορα που τον επιανα να μιλα με αυτη μου λεγε οτι θα το σταματουσε αλλα με κοροιδευε. Θεωρω πως γι αυτο μου πε να χωρισουμε επειδη του μεινε απωθημενο και ηθελε να το ζησει. Παρολα αυτα εγω τον εδιωξα και ζητω διαζυγιο και ηταν κατι που τον ετσουξε γιατι δεν το περιμενε. Νομιζε οτι μια ζωη θα τον παρακαλουσα.

Τωρα εχει φτασει στο σημειο να ναι μιζερος. Δεν του αρεσει η ζωη του γιατι δε μπορει να συντηρει δυο σπιτια. Κρατα λιγα λεφτα γι αυτον και εχει ξενερωσει με την αλλη γιατι ειναι αραβωνιασμενη. Δεν ειναι ευκολο να συναντιουνται και επιπλεον τωρα ειναι ελευθερος. Μπορει να χει οποια θελει. Του ειναι υποτιμητικο να μοιραζεται. Οσο καιρο ημασταν παντρεμενοι φαινονταν ερωτευμενος μαζι μου.

Ολο μου κανε κοπλιμεντα και δεν ηθελε να φευγω απο διπλα του και στο κρεβατι ηταν ικανοποοιημενος. Μου λεγε οτι αυτο δεν προκειται να το βρει αλλου και οτι στο γαμο μας μονο σε αυτο το κομματι πετυχαμε. Εγω ειμαι παρα πολυ εμφανισιμη. Μπορει να τον εδιωξα αλλα δυστυχως ειμαι ηλιθια και τον αγαπω. Για το καλο μου τον εδιωξα. Αυτος τον πρωτο καιρο αφοτου τον εδιωξα ηταν αδιαφορος μαζι μου. Σα να κοιτουσε ενα κολλητο του. Τωρα τελευταια ομως το παιζω ιστορια οτι και καλα προχωραω και φλερταρω και αρχιζει να μου στελνει μηνυματα και να θελει να βρεθουμε.

Εγω φυσικα του κοβω τον αερα γιατι με προσβαλει η σταση του. Δεν αφηνει κανενα περιθωριο επανασυνδεσης ομως μου δειχνει οτι με θελει ακομα για σ…ξ. Πολυ προσβλητικο για μενα. Εφοσον τον αγαπω και ειμαι ευαλωτη βαζω ορια για παραδειγμα φροντιζω να μη μενουμε μονοι μας. Χτες πηγε να με φιλησει και του ανοιξα τη πορτα να φυγει.

Πραγματικα απο τις κουβεντες δε σκεφτεται να ξαναγυρισει. Θελω να με αφησει ησυxη. Εσεις τι λετε να γινει; Ο χρονος θα τον βοηθησει να προχωρησει παρακατω η θα βαλει μυαλο και θα καταλαβει τι εχασε και θα γυρισει πισω στην οικογενεια μας;


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕ ΤΟΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΦΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ 2η ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ 100%, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ