Τα “Καλάθια Αγάπης” ξεκινούν τη διαδρομή τους στην Πρέβεζα

Ο Άκτιος Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Β.Α.Ο. Άρτας ξεκινάει η πρωτοβουλία αλληλεγγύης “Βάζουμε Καλάθια Αγάπης” που στόχο έχει την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας, αλλά και του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Η ανακοίνωση

Ο Άκτιος Απόλλων αντιμετωπίζει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 3μ.μ. στο ΔΑΚ Πρέβεζας, τον Β.Α.Ο. Άρτας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, σε μία αναμέτρηση διαφορετική από τις άλλες.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του συλλόγου ξεκινά από τον αγώνα του Σαββάτου η πρωτοβουλία αλληλεγγύης “Βάζουμε Καλάθια Αγάπης” που στόχο έχει την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας, αλλά και του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Την ενίσχυση δηλαδή των ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας που η ζωή δε στάθηκε τόσο απλόχερη μαζί τους.

Πως μπορείτε να ενισχύσετε αυτή την μπασκετική πρωτοβουλία αλληλεγγύης;

Στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα υπάρχει “κουμπαράς” οικονομικής ενίσχυσης (το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα “εξαργυρωθεί” σε αγορά προϊόντων για το Παντοπωλείο).

Στην είσοδο του ΔΑΚ, κατά την προσέλευση των θεατών θα υπάρχει χώρος συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης. Μπορείτε να φέρετε:

Ζυμαρικά

Πάστα Ντομάτας

Ελαιόλαδο

Γάλατα τυποποιημένα

Όσπρια

Στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα υπάρχει έντυπο υλικό πληροφόρησης για τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μέσα από την αθλητική παρουσία του Άκτιου Απόλλωνα στη φετινή σεζόν, επιδιώκουμε να τοποθετήσουμε και πάλι το μπάσκετ στον κοινωνικό χαρακτήρα που του ανήκει!

Σας περιμένουμε στο γήπεδο!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here