Δεν θα το πιστεύετε: Μην πετάτε την κόκα κόλα που έχασε το ανθρακικό της γιατί…


Η κόκα κόλα μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη στον κήπο
Πολλά νοικοκυριά έχουν ένα μπουκάλι κόκα κόλα κάπου στο ψυγείο τους ή σε ένα ντουλάπι είτε για προσωπική κατανάλωση είτε για κάποιο πάρτι. Δυστυχώς αυτό σκουρόχρωμο αναψυκτικό δεν είναι νόστιμο όταν χάσει το ανθρακικό του … Όταν συμβεί αυτό, πολλοί άνθρωποι απλά το χύνουν στον νεροχύτη αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο πια. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας!

Δεν θα την ξαναπετάξουμε πια.

Κόκα κόλα
Η κόκα κόλα είναι το πιο δημοφιλές αναψυκτικό παγκοσμίως. Όλοι σχεδόν την γνωρίζουν και έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά αυτό το γλυκό, μαύρο αναψυκτικό με ανθρακικό. Δεν μας προκαλεί εντύπωση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα μπουκάλι κόκα κόλα κάπου στο ψυγείο τους είτε για τους ίδιους είτε για καλεσμένους. Παρόλα αυτά, η κόκα κόλα που έχει χάσει το ανθρακικό της δεν έχει ωραία γεύση και οι άνθρωποι αναγκάζονται να την πετάξουν. Αυτό δεν χρειάζεται να γίνεται πια αφού η κόκα κόλα είναι πολύ χρήσιμη για τον κήπο.

Σαλιγκάρια
Για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν ένα τακτοποιημένο κήπο με λουλούδια ή λαχανικά, τα σαλιγκάρια μπορούν να αποτελέσουν ένα σοβαρό πρόβλημα. Τρώνε οτιδήποτε βρουν, με αποτέλεσμα τα φύλα να φαίνονται δαγκωμένα και άσχημα και στο τέλος να πεθαίνουν. Αυτό κάνει όλες τις προσπάθειες και τον κόπο που κάνατε για τον όμορφο κήπο σας να φαίνονται μάταια. Μην στραφείτε αμέσως σε φάρμακα και δηλητήρια αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα σαλιγκάρια. Δοκιμάστε πρώτα να γεμίσετε ένα ρηχό μπολ με κόκα κόλα. Η ζάχαρη του αναψυκτικού θα προσελκύσει τα σαλιγκάρια και τους γυμνοσάλιαγκες αλλά μόλις το πιουν πεθαίνουν εξαιτίας των οξέων που περιέχει. Η καλύτερη μέθοδος θα ήταν να θάψετε ελάχιστα το μπολ στο χώμα έτσι ώστε τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες να μπορούν να συρθούν εύκολα μέσα σε αυτό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ