Παναθηναϊκός – Δώνης: «Θέλουμε βάθος 18-20 παικτών στο ρόστερ»


Μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φένλο, ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται βάθος 18-20 παικτών για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε ακόμα για το ντεμπούτο των Ζαχίντ και Νούνες, αλλά και για τον νεαρό Ζαγαρίτη.Όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Νομίζω δεν είχε ιδιαίτερο νόημα το παιχνίδι, η μπάλα δεν μπορεί να τρέξει σε αυτό το τερέν. Το να παίξουμε σε πλαστικό δεν μας δίνει τίποτα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει.

Στεκόμαστε αρκετά στην δημιουργία και είναι πλασματικό. Γιατί στο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα ήμασταν αποτελεσματικοί. Στο δεύτερο γύρο είχαμε περισσότερες φάσεις και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Η αποτελεσματικότητα με Άγιαξ και Φέγενορντ ήταν πολύ καλή, ήμασταν καλοί με την μπάλα στα πόδια.

Το άγχος μου ήταν να φύγουν όλοι καλά, δεν το καταφέραμε, γιατί έχουμε το πρόβλημα με τον Γιάννη που θα μείνει εκτός περίπου 15-20 μέρες. Δεν κρατάω τίποτα από αυτό το ματς».

Για τον Ζαχίντ και τον Νούνες αλλά και για το ρόστερ: «Ο Ζαχίντ είναι παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση, θα μας βοηθήσει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να είναι στήριγμα και είναι σημαντικό να ενσωματώνονται τα νέα παιδιά. Ο Ζοάο είναι έξυπνος και καλός με την μπάλα στα πόδια.

Δεν είχαμε βάθος πέρυσι όταν άνοιξε το ρόστερ είχαμε θέματα. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε. Θέλουμε 18-20 παίκτες να είναι έτοιμοι, γιατί τα μικρά παιδιά είναι αρκετά μικρά και είναι σε φάση ενσωμάτωσης».

Για τον Ζαγαρίτη: «Ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά. Όλα τα νέα παιδιά προσπαθούν. Κάποιος μπορεί να είναι έτοιμος στα 18 και κάποιος στα 20. Το θέμα είναι να τους κάνουμε καλούς παίκτες, ώστε να μπορέσουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ