Η κατανάλωση τριών χουρμάδων κάθε μέρα κάνει απίστευτα πράγματα στο σώμα σας


Αρχίστε να τρώτε μερικούς χουρμάδες κάθε μέρα και θα παρατηρήσετε αμέσως τα αποτελέσματα
Ο χουρμάς έχει την φήμη ότι είναι γλυκό, κάτι το οποίο είναι λίγο άδικο. Αυτά τα φρούτα είναι πολύ πιο υγιεινά από τα γλυκά! Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να τα φάτε σε καθημερινή βάση. Θέλετε λοιπόν να φάτε κάτι γλυκό το βράδυ; Μην πάρετε μια σακούλα με γλυκά αλλά φάτε έναν χουρμά. Γιατί; Θα σας εξηγήσουμε…

Αιμοφόρα αγγεία
Οι χουρμάδες είναι καλοί για τα αιμοφόρα αγγεία σας επειδή εμποδίζουν τον ασβέστη μέσα σε αυτά. Πολύ ασβέστης στα αιμοφόρα αγγεία σας μπορεί να οδηγήσει σε φράξιμο των αρτηριών, κάτι που με την σειρά του σημαίνει ότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθε εγκεφαλικό, καρδιακή προσβολή αλλά και άλλες ασθένειες. Η κατανάλωση τριών χουρμάδων κάθε μέρα θα κάνει μεγάλη διαφορά!

Συκώτι
Έχουν γίνει έρευνες για τα οφέλη των χουρμάδων στο συκώτι σας και έχει αποδειχτεί ότι δυναμώνουν αυτό το όργανοv.

Καρδιά
Αυτό το φρούτο είναι επίσης πολύ καλό για την καρδιά. Περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου κάτι που βοηθάει σημαντικά στην αποτροπή καρδιακών ασθενειών. Η LDL χοληστερίνη σας θα μειωθεί από τους χουρμάδες όπως και ο κίνδυνος για εγκεφαλικά αλλά και καρδιακές προσβολές.

Μάτια
Ένα από τα στοιχεία που περιέχουν σε αφθονία οι χουρμάδες είναι βιταμίνη Α. Αυτή η βιταμίνη βοηθάει στην προστασία των ματιών σας αλλά και στην ανάπλαση του κερατοειδή χιτώνα. Το φρούτο αυτό περιέχει επίσης λουτείνη και ζεαξανθίνη τα οποία προστατεύουν τα μάτια σας και παράγουν ένα φίλτρο προστασίας ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UV.

Τόνωση
Οι χουρμάδες αποτελούν το ιδανικό σνακ για ανάμεσα από μεγαλύτερα γεύματα, ακριβώς όπως όλα τα φρούτα. Περιέχουν ζάχαρη και σας δίνουν ενεργειακή τόνωση. Συνδυάστε αυτό το σνακ με ξηρούς καρπούς και αυτή η τόνωση θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο εξαιτίας των λιπαρών που περιέχουν οι ξηροί καρποί. Ταυτόχρονα, οι βιταμίνες θα διεγείρουν την εγκεφαλική σας δραστηριότητα.

Πέψη
Η κατανάλωση ενός ή δύο χουρμάδων βοηθάει στην πέψη. Προβλήματα όπως η δυσκοιλιότητα και οι καούρες θα αντιμετωπιστούν ή θα αποτραπούν από τους χουρμάδες εξαιτίας των καθαριστικών ιδιοτήτων που έχουν οι χουρμάδες. Αυτό γίνεται εξαιτίας των αμινοξέων και των φυτικών ινών που περιέχουν. Το φρούτο αυτό βοηθάει το σώμα σας να επεξεργαστεί το φαγητό που καταναλώνετε και βελτιώνει την πέψη σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ