Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τρίψετε Listerine στις μασχάλες σας


Συνήθως όταν ξεμένουμε από κάτω γίνεται την πιο ακατάλληλη στιγμή. Για παράδειγμα, δεν θα θυμηθείτε ότι δεν έχετε αποσμητικό παρά μόνο όταν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε. Σίγουρα θα σας έχει συμβεί και είναι πολύ πιθανό να σας ξανασυμβεί και στο μέλλον. Όμως έχουμε καλά νέα για σας: σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Listerine! Βάζοντας Listerine στις μασχάλες μας, οι μασχάλες σας δεν θα μυρίζουν απλά ωραία αλλά θα σκοτώσετε και όλα τα βακτήρια που βρίσκονται σε εκείνη την περιοχή.

Πως δουλεύει;
Απλά ρίξτε λίγο Listerine σε ένα βαμβάκι. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές, δεν χρειάζεται να ποτίσει όλο το βαμβάκι. Χρησιμοποιήστε το βαμβάκι στην συνέχεια στις μασχάλες σας και οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν. Χάρη στο στοματικό διάλυμα θα νοιώθετε φρεσκάδα όλη μέρα.

Μπόνους συμβουλή
Το Listerine βοηθάει επίσης στην φαγούρα. Σας τσίμπησε ένα κουνούπι ή εμφανίστηκε μια αλλεργία στο δέρμα σας και σας προκαλεί φαγούρα; Βάλτε λίγο Listerine σε ένα βαμβάκι και ακουμπήστε στην περιοχή που θέλετε. Η φαγούρα θα μειωθεί γρήγορα. Αυτό το κόλπο μπορείτε να το εφαρμόσετε για να μειώσετε τον πόνο μετά από ένα τσίμπημα μέλισσας ή σφήγκας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ