Έχετε ενοχλητικές γρατζουνιές στα γυαλιά ηλίου σας; Με αυτό το κόλπο μπορούν να εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν


Οι γρατζουνιές στα γυαλιά ηλίου σας μπορεί να εξαφανιστούν εντελώς!
Τίποτα δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο οι γρατζουνιές στα γυαλιά ηλίου. Όμως χρειάζεστε τα γυαλιά όταν βγαίνετε και έχει ήλιο. Περιμένετε λίγο πριν αγοράσετε καινούρια επειδή μπορείτε να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας εύκολα με ένα απλό προϊόν που έχετε στο μπάνιο σας. (+6 απίστευτα κόλπα με οδοντόκρεμα)

Επιτέλους, όχι πια γρατζουνιές στα γυαλιά σας. Ένα σπέσιαλ κόλπο

Το πιο σημαντικό προϊόν που χρειάζεστε για να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας; Οδοντόκρεμα! ΤΟ ξέρουμε ότι ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που μπορεί να αφαιρέσει τις γρατζουνιές. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα χωρίς συστατικά για λεύκανση ή τρίψιμο των δοντιών. Εκτός αυτού, θα χρειαστείτε ένα πανί με μικροϊνες και ένα μικρό μπολ με χλιαρό νερό. Βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά χωράνε μέσα στο μπολ.

Εδώ είναι τι χρειάζεται να κάνετε

Καταρχήν, βεβαιωθείτε ότι οι φακοί είναι εντελώς καθαροί με ένα πανί με μικροϊνες. Βγάλτε λίγη οδοντόκρεμα στο δάχτυλο σας σε μέγεθος όσο ένα μπιζέλι περίπου. Τρίψτε στην εξωτερική μεριά ενός φακού για πέντε λεπτά περίπου. Επαναλάβετε την διαδικασία και για τον άλλο φακό. Στην συνέχεια βάλτε τα γυαλιά στο μπολ με το χλιαρό νερό. Ξεπλύνετε προσεκτικά τα υπολείμματα της οδοντόκρεμας. Στεγνώστε τα γυαλιά με ένα πανί με μικροϊνες και κοιτάξτε τους φακούς. Θα δείτε ότι οι γρατζουνιές θα έχουν εξαφανιστεί τελείως!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ