Ελληνίδα «πάγωσε» όταν ξύπνησε και είδε αυτή τη φωτογραφία της στο κινητό! Την είχαν… (pics)

Το σοκ της ζωής της υπέστη μία Βρετανίδα με ελληνικές ρίζες όταν ξύπνησε και βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία, για την οποία δεν υπάρχει – τουλάχιστον – λογική εξήγηση για το πώς στο καλό τραβήχτηκε!

Η Ντέμπρα Δημητρίου, από το Benton, έμεινε με την τρίχα… κάγκελο όταν ξύπνησε και βρήκε στο smartphone φωτογραφία της την ώρα που κοιμόταν.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι της ώστε να την απαθανατίσει, επιτείνοντας την αίσθηση του τρομακτικού!

«Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Φρίκαρα τελείως γιατί η φωτογραφία δεν υπήρχε όταν έπεσα να κοιμηθώ», εκμυστηρεύτηκε η ξανθιά μητέρα δύο αγοριών.

«Ο μεγάλος μου γιος είχε φύγει για δουλειά 45 λεπτά πριν τραβηχτεί η φωτογραφία και ο μικρός ήταν μαζί με τον μπαμπά του», διευκρινίζει η Δημητρίου, συμπληρώνοντας: «Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και δεν υπήρχε κανένα σημάδι παραβίασης».

Το γεγονός μάλιστα ότι «αν και ξέρω πως δεν πρέπει, το κινητό μου ήταν κάτω από το μαξιλάρι και το βρήκα εκεί όταν ξύπνησα», περιπλέκει ακόμα περισσότερο το μυστήριο.

«Δεν γίνεται να τράβηξα μόνη μου τη φωτογραφία, ενώ αν έμπαινε κανείς στο δωμάτιο θα το καταλάβαινα. Ξυπνάω πολύ εύκολα», υποστήριξε, τρέμοντας πλέον από το φόβο.

Η Βρετανίδα επιστράτευσε μέχρι και παραφυσικό ερευνητή, ο οποίος αφού εξέτασε την εικόνα, παραδέχθηκε ότι «είναι ανατριχιαστικό».

«Τα πνεύματα πολλές φορές, κάνουν πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή μας», τόνισε ο Sammy Rawlinson, συμπληρώνοντας: «Αν έχουμε χάσει κάποιον τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ πιθνό να προσπαθήσει να μας προσεγγίσει».

Και μπορεί η Ντέμπρα να έχει χάσει τους γονείς της, ωστόσο αυτό δεν συνέβη πρόσφατα. Εξομολογήθηκε πάντως πως δεν ήταν η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι περίεργο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της λοιπόν, στις φωτογραφίες από τα τελευταία γενέθλια του γιού της, «πόζαραν» και μέλη της οικογένειας που έχουν φύγει από το μάταιο τούτο κόσμο.

Προτίμησε, δε, να πει δημοσίως την ιστορία της, από το να προχωρήσει σε κάποια καταγγελία στην αστυνομία, όπως τη συμβούλεψαν οι φίλοι της, μήπως και κάποιος της δώσει μία απάντηση…


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here