Νέο βίντεο φουντώνει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για την Area 51! (vid)


Στο «κόκκινο» ανεβάζει ένα νέο βίντεο τη φρενίτιδα για την περίφημη Area 51, την αμερικανική στρατιωτική βάση στη Νεβάδα που οι συνωμοσιολόγοι συνδέουν με την εμφάνιση εξωγήινων και με κρατικά μυστικά για UFO.

Πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στο Facebook event το οποίο καλεί στις 20 Σεπτεμβρίου σε μια «εισβολή» στη στρατιωτική βάση, για να δει ο κόσμος με τα μάτια του «τι μας κρύβουν».

Ενώ οι επίδοξοι «εισβολείς» προετοιμάζονται, παρά τις νουθεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube πριν από μερικές μέρες, φουντώνει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Μια κάμερα με αισθητήρες κίνησης, η οποία είναι εγκατεστημένη στον οικισμό Rachel, τον πιο κοντινό στη μυστηριώδη στρατιωτική βάση, κατέγραψε ένα περίεργο αντικείμενο να «σκίζει» τον ουρανό έξω από την Area 51.

«Μετά από βιντεοσκόπηση 6 ωρών, ανακάλυψα αυτό» είναι το εισαγωγικό μήνυμα στο επίμαχο βίντεο.

Σχολιάζοντας το βίντεο, ο επιφανής -όπως χαρακτηρίζεται- συνωμοσιολόγος Scott C. Waring τονίζει ότι, αν δει κανείς το απόσπασμα σε αργή κίνηση, το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο φαίνεται σαν ένας «τέλειος μεταλλικός δίσκος». Ο ήχος βέβαια που το συνοδεύει μοιάζει σαν να προέρχεται από μαχητικό αεροσκάφος.

«Ξεκάθαρα, πρόκειται για άλλο ένα άκρως απόρρητο Area 51 project» αποφαίνεται ο συνωμοσιολόγος. Η αυθεντικότητα του βίντεο, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δείτε το βίντεο:

(Πηγή: sputniknews.com)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ