Ευαγγελία Αραβανή: «Η ιστορία με τη Σπυροπούλου μου βγήκε τελικά σε καλό»

Πήρε θέση σχετικά με την ιστορία και όλο το θέμα που υπάρχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευαγγελία Αραβανή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της και απαντώντας στις ερωτήσεις τους, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:  «Η ιστορία με τη Σπυροπούλου μου βγήκε τελικά σε καλό»  και συνέχισε εξηγώντας το γιατί και εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο της Άλκηστης Μαραγκουδάκη. 

Πραγματικά αν δεν ήταν η Άλκηστις εγώ μπορεί να μην ήμουν εδώ σήμερα. Λόγω της Άλκηστις εγώ υπάρχω γιατί μου έδωσε χώρο και χρόνο να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα και δεν είμαι απλά η όμορφη κοπέλα η οποία δεν ξέρει να μιλήσει και κάθεται και το παίζει όμορφη και that»s it», ανέφερε μεταξύ άλλων με τη Σίσσυ Χρηστίδου να της λέει «εγώ θαυμάζω σε εσένα που είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, εγώ αν ξυπνούσα το πρωί και έβλεπα αυτή την εικόνα στον καθρέφτη μου δεν ξέρω πως θα ήμουν.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί…

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here