Η νύφη τρελάθηκε και έγινε viral: Δείτε γιατί ακύρωσε τον γάμο της!


Για την ακρίβεια κανείς δεν θα πήγαινε

Κάθε γυναίκα έχει σκεφτεί διαφορετικά τον γάμο της. Άλλη θέλει απλά πράγματα, άλλη θέλει πλούτη και υπερβολές.

Όπως η Μόνικα από τα «Φιλαράκια» ένα πράγμα:

Σε έναν γάμο στον Καναδά πάντως έγινε κάτι απίστευτο. Η νύφη κατάφερε να εξοργιστεί με τους καλεσμένους σε τέτοιο βαθμό που ακύρωσε το γάμο της ενώ ανάρτησε το παράπονό της στα social media.

Μόνο που για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν θα ήθελε να πάει σε τέτοιο γάμο. Δείτε γιατί:

Η παραλίγο νύφη μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε τον γάμο των ονείρων της και η ανάρτησή της έχει γίνει viral.

Το κόστος του γάμου έφτανε περίπου τις 54.000 δολάρια.

Το ποσό ήταν αρκετά υψηλό και θέλοντας να κάνει τον γάμο των ονείρων της σκέφτηκε πως οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. «Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνω την ακύρωση του γάμου. Ζητώ συγγνώμη για την ακύρωση μόνο 4 μέρες πριν.

Δυστυχώς, ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ διαλύσαμε τον γάμο εξαιτίας μερικών πρόσφατων και ανεπανόρθωτων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μην προχωρήσουμε σε μελλοντικές διαδικασίες», έγραψε στην ανάρτησή της. Και συνέχισε: «Ο λόγος; Οι καλεσμένοι αρνήθηκαν να πληρώσουν 1.300 δολάρια για τον γάμο.

Συγκεκριμένα ζήτησα μετρητά για δώρα. Πώς θα μπορούσαμε να έχουμε τον γάμο που ονειρευτήκαμε χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση.

Θυσιάσαμε τόσα και το μόνο που ζητήσαμε ήταν από κάθε καλεσμένο 900 δολάρια», τόνισε και πρόσθεσε πως η κουμπάρα έδωσε 5.000 δολάρια, ενώ η οικογένεια του πρώην, πλέον, συντρόφου της 3.300 δολάρια.

«Έτσι, το αίτημά μας προς τους καλεσμένους δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο. Και το ξεκαθάρισα. Αν δεν μπορούσατε να συνεισφέρετε, δεν θα ήσασταν καλεσμένοι στον γάμο μας», έγραψε η νύφη.

Τι πιο λογικό έτσι… Εσείς θα πηγαίνατε σε τέτοιο γάμο;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ