Ηλιάνα Μαυρομάτη: Εισιτήριο ή εμπόδιο η ομορφιά της για την υποκριτική – Όσα εξομολογήθηκε (photos)


H Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει κατά κάποιο τρόπο την ηθοποιία στο αίμα της, αλλά και την ομορφιά εμφανή.

Σε συνέντευξή της μίλησε για την οικογένεια της, τους ρόλους που επιθυμεί να παίξει αλλά και για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια από τώρα.

Και με τους δύο γονείς σας ηθοποιούς, τη Λίλα Καφαντάρη και τον Βασίλη Μαυρομάτη, ήταν σχεδόν «μονόδρο­μος» να ακολουθήσετε τα ίχνη τους;

«Δεν μπορώ να απαντήσω απόλυτα. Έχω την αίσθηση ότι από τη μία είναι πολύ προσωπική η σχέση μου με την υποκριτική και από την άλλη θεωρώ λογικά αδύνατον να μην επηρεάστη­κα βαθιά από τη ζωή κοντά σε δύο ηθοποιούς».

Διαθέτετε ξεχωριστή ομορφιά. Έχει απο­τελέσει «εισιτήριο» ή «εμπόδιο»;

«Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι μπο­ρεί να είναι ή το ένα ή το άλλο. Ο καθένας μας είναι τόσο ξεχωριστός και η ομορφιά τόσο υποκειμενική, που μάλλον φροντίζω να καλλιεργώ το μέσα μου και αυτό να αντανακλά ό,τι είμαι. Να είμαι υγιής, ήρεμη και ανοιχτή απέναντι στους ανθρώπους. Έχω την πεποίθηση ότι τα χαρακτη­ριστικά επηρεάζονται άμεσα από την εσωτερική μας ζωή!»

Έναν ρόλο που «ζηλέψατε» σε θέα­τρο ή σινεμά και θα θέλατε να ερμηνεύσετε;

«Ζηλεύω όλους τους ρόλους του κλα­σικού δραματολογίου και εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστώ σε κάποιους από αυτούς, σε καλές και δημιουργικές συνθήκες, με συνεργάτες που εμπιστεύομαι».

Πώς ονειρεύεστε τον εαυτό σας σε 10 χρόνια;

«Δεν έχω ιδέα! Ελπίζω να είμαι υγιής και άφοβη, να απολαμβάνω τη ζωή ακόμα περισσότερο, να έχω τη σοφία που δίνει η συνείδηση ότι δεν είμαστε εδώ για πάντα και να χαίρομαι ακόμα πιο πολύ τις στιγμές μου» είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ