Το δημόσιο μήνυμα -όλο νόημα- της Κουτουμάνου: «Φάνηκε ποιοι ήταν άνθρωποι και ποιοι μισάνθρωποι»


Η πρωτότοκη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο της μητέρας της, συ­γκλόνισε με τα πονεμένα λόγια της αλλά και το αιχμηρό σχόλιο της: «Φάνηκε ποιοι ήταν άνθρωποι και ποιοι μισάνθρωποι».  

Το μήνυμα-φόρος τιμής στη μαμά της και σπουδαία κυρία του θεάτρου ανέλαβε να κοινοποιήσει στον λογαριασμό της στο facebook η εξαδέλφη της Ίρις Κουρούκλη.

Η κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας Ζω­ής Κουρούκλη έδωσε βήμα στη σιωπηλή -μέ­χρι σήμερα- Μάρθα Κουτουμάνου, η οποία δεν ασχολείται με το διαδίκτυο και αποφεύ­γει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δύο χρόνια πέρασαν και η αγαπημένη της κόρη, Μάρθα, το πρωί έγραψε λίγες γραμμές για τη μαμά της. Το ανεβάζω για λογαριασμό της ξαδέρφης μου» έγραψε και κατόπιν δη­μοσίευσε το μήνυμα: «Κυριακή 18/8/2019. Ήσουν αετός και με τα φτερά σου μας αγκά­λιαζες, μας προστάτευες με τον δικό σου τρόπο. Τώρα πια φαίνεται αλλόκοτο. Μη ξέ­ροντας τι και πώς, εναντιωθήκαμε μεταξύ μας. Φάνηκε ποιοι ήταν άνθρωποι και ποιοι μισάνθρωποι. Νομίζω ότι θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, Μάνα μου. Μάρθα».

Στην τελευταία, γεμάτη απόγνωση φρά­ση, η Μάρθα Κουτουμάνου, σύμφωνα με την Espresso, έδωσε μια γεύ­ση της ζωής της, χωρίς τη Ζωή, τον άγγελό της και προστάτη της, ιδιαίτερα μετά τις πρό­σφατες δικαστικές περιπέτειες με την ετερο­θαλή αδελφή της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ