Εβελίνα Σκίτσκο: Δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για το κορίτσι του GNTM και θέλεις να μάθεις!


H Εβελίνα Σκίτσκο έφτασε έως τον μεγάλο τελικό του Greece’s next Top Model, αλλά δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια.

Και μπορεί να μην κέρδισε όμως έχει καταφέρει από τη μέρα που βγήκε από το ριάλιτι να κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη ως μοντέλο.

Τι δεν ξέρουμε για το κορίτσι του Greece’s Next Top Model και θα θέλαμε να μάθουμε;

Το γνωστό μοντέλο απαντά σε δέκα ερωτήσεις και μαθαίνουμε σημαντικά πράγματα για εκείνη!

Τι σημαίνει ευτυχία για σένα; Να είμαι, πάνω απ’ όλα, υγιής. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Και να είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος; Ο χαμός. Και η αρρώστια… Είναι τα μόνα που φοβάμαι πραγματικά.

Τι δεν αποχωρίζεσαι ποτέ; Το άρωμά μου. Το έχω μαζί μου πάντα στην τσάντα μου, όπου και να πάω!

Τι δεν σου αρέσει περισσότερο στην εμφάνισή σου; Δεν υπάρχει, όχι επειδή με θεωρώ τέλεια, αλλά επειδή έχω μάθει να με αγαπώ και να εκτιμώ τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου χρώματα; Το μπλε και το κίτρινο. Ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις; Θα θυμάμαι και θα ξεχωρίζω πάντα την πρώτη μου φωτογράφιση, στα 13 μου, με τους Natar Georgiou.

Ποια συνάντηση σε καθόρισε; Η συνάντησή μου με την booker μου, Έλενα Χριστοπούλου. Πού βρίσκεσαι αυτή την περίοδο; Κάνω διακοπές στο σπίτι μου, στην Κύπρο, με τη μικρή μου και ξεκουράζομαι.

Ποιο ταλέντο θα ήθελες να έχεις; Αν θα μπορούσα να διαλέξω, θα ήθελα να ήμουν πολύ καλή στο πιάνο. Είναι κάτι που μου αρέσει από μικρή.

Για ποιο χαρακτηριστικό του εαυτού σου υπερηφανεύεσαι; Για την υπομονή μου και την επιμονή μου. Ποιο χαρακτηριστικό εκτιμάς στους άλλους; Την ειλικρίνεια. Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείς περισσότερο; Η λέξη που χρησιμοποιώ πάντα -και ανεξέλεγκτα!- είναι το «μάλιστα».

Ποιον άνθρωπο θαυμάζεις περισσότερο; Τη μαμά μου! Ποια είναι η σχέση σου με τα χρήματα; Τυπική, θα έλεγα, σχέση. Είναι στη ζωή μου αναγκαστικά για να μπορώ να ζω (γελά).

Ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου; «Είναι -και θα είναι για πάντα- το κλασικό μου jean παντελόνι.» είπε η Εβελίνα Σκίτσκο στο περιοδικό Omikron!

Δείτε την Εβελίνα Σκίτσκο με μπικίνι και θα μείνετε άφωνοι με το αψεγάδιστο κορμί της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ