Αυτή είναι η πιο ακομπλεξάριστη Ελληνίδα ηθοποιός, που σίγουρα όλες θα θέλαμε να την έχουμε φίλη!


Είναι αναμφισβήτητα η πιο ακομπλεξάριστη κοπέλα στην ελληνική showbiz!

Μπορεί να μην έχει τις τέλειες αναλογίες, όμως δεν διστάζει να πσοτάρει φωτογραφία της δίχως ρετούς και φίλτρα και να μας δείξει πως είναι πραγματικά το κορμί της.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε ερωτηθεί η νεαρή ηθοποιός με την εικόνα της τι σχέση έχει; Kάνει ρετούς στις φωτογραφίες της πριν τις ανεβάσει στο Instagram;

Να με αδυνατίσω όχι, το θεωρώ ματαιόδοξο, ανασφαλές, ανόητο. Μου αρέσω πάρα πολύ όπως είμαι.

Μάλιστα πέρυσι που έκανε δίαιτα και είχε καταφέρει να χάσει εννιά κιλά είχε πει στο περιοδικό Down Town: «Έχω χάσει εννιά κιλά και σιχαίνομαι τη διαιτολόγο μου… Αλλά, εντάξει, το κάνω και για μένα, για την υγεία μου, για το μετά μου, για να είμαι σε εγρήγορση. Δεν είναι γενικά ότι τρώω πολύ, απλώς τρώω μόνο βράδυ. Έχω μεγαλώσει και με γιαγιά, οπότε καταλαβαίνεις. Η γιαγιά είναι η καταστροφή των παιδιών! Είναι ματς: από τη μια, γιαγιάδες και, από την άλλη, οι διαιτολόγοι. Και πρέπει να επιλέξεις γιαγιά ή σώμα»!

Όσο για το εάν γυμνάζεται; Η ηθοποιός είχε αναφέρει «Kάνω γυμναστική με το αγόρι μου, που είναι personal trainer. Mε χώνει όταν βρίσκει χρόνο και κάνουμε ασκήσεις στο σαλόνι του σπιτιού μας ή με πηγαίνει για beach volley.»!

Ο λόγος για τη Δανάη Μπάρκα, αυτό το υπέροχο πλάσμα που σίγουρα όλες μας θα θέλαμε να είναι φίλη μας.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαγιό και μας έδειξε τις ατέλειες του σώματός της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ