Προσεχώς… κουφέτα για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Οι δύο παρουσιαστές είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας… 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης νιώθουν πως το επόμενο βήμα είναι κοντά και θέλουν να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους. Σύμφωνα με το Secret, ο γνωστός παρουσιαστής ήδη έχει συζητήσει το θέμα του γάμου με τη σύντροφο του, χωρίς να έχουν ανακοινώσει κάτι σε κανέναν από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι δυο τους τον τελευταίο χρόνο μένουν μαζί στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Παλαιό Φάληρο και η συγκατοίκηση τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής τον τελευταίο χρόνο ένιωθε έτοιμος να προχωρήσει σε γάμο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο είχε δηλώσει πως είναι σε ηλικία για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, στην ερώτηση αν η Ιλένια είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να κάνει οικογένεια, είπε «ναι, είναι ιδανική για μητέρα και για σύντροφος. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις… Τα νιώθεις και μπουμπούνας την πρόταση»! Κάπως έτσι… μπουμπούνισε και τη λέξη «γάμος», αφού όλα στη σχέση τους είναι ανατρεπτικά.

Μια σχέση που ξεκίνησε χωρίς κανείς από τους δύο να ξέρει τον προορισμό της. Όμως ο χρόνος έδειξε ότι ανάμεσα τους υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Η δουλειά του Δημήτρη εκείνη την περίοδο απαιτούσε πολύ χρόνο από την προσωπική του ζωή. Τηλεόραση, ραδιόφωνο, εμφανίσεις σε μαγαζιά… Η Ιλένια έδειχνε κατανόηση, ενώ δεν ήταν από τις γυναίκες που θα τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα. Γι’ αυτό και η σχέση τους άργησε να γίνει γνωστή.

Άλλωστε η όμορφη δημοσιογράφος είχε τις δικές της υποχρεώσεις και τη δική της ζωή. Μπορεί ο χρόνος ανάμεσα τους να ήταν ελάχιστος, όμως όταν βρίσκονταν μαζί φρόντιζαν να κάνουν όμορφα πράγματα. Ο Δημήτρης δεν είχε στο παρελθόν τόσο σοβαρή σχέση, ενώ ο γάμος και τα παιδιά δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό τους. Με την Ιλένια όλα είναι διαφορετικά. Εκείνη νιώθει ασφάλεια δίπλα του, λατρεύει να περιποιείται το σπίτι, να μαγειρεύει, αλλά και μαζί με τον σύντροφο της να κάνει ξαφνικές αποδράσεις. Το μόνο που μένει τώρα είναι το πότε θα της φορέσει και το δαχτυλίδι…

 

Πηγή φωτό: NDP

Προσεχώς... κουφέτα για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Προσεχώς... κουφέτα για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here