Η τραγική αποκάλυψη για γαλαζοαίματη της Ευρώπης – Πάσχει από ανίατη ασθένεια!

Αντιμέτωπη με έναν απίστευτο εφιάλτη βρίσκε­ται η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, η μέλλουσα βασίλισσα της χώρας Μέτε Μάριτ διαγνώστηκε με σοβαρή εκφυλιστική ασθένεια των πνευμόνων.

Η 45χρονη γαλαζοαίματη, σύζυγος του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου Χαακόν και μητέρα τριών παιδιών, αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από χρόνια πνευμονική ίνωση, μια άκρως σοβαρή εκφυλιστική ασθένεια των πνευμόνων με μικρό προσδόκιμο ζωής.

«Η πριγκίπισ¬σα υπεβλήθη σε εκτενείς ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες ανιχνεύτηκε μια σπάνια μορφή ίνωσης στους πνεύμονές της» ανακοίνωσε ο θεράπων ιατρός της Κρίστιαν Μπγέρο, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η πνευ¬μονοπάθεια συνδέεται με μια πιο εκτεταμένη αυτοάνοση ασθένεια ή υπάρχουν υποκείμενα αίτια.

Η 45χρονη Μέτε Μάριτ πιστεύεται ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της νόσου, κατά την οποία σχηματίζεται ουλώδης ιστός στους πνεύμονες, προκαλώντας αναπνευστική δυσχέρεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, θα υποβληθεί σε θεραπείες και περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Η ίδια, πάντως, εξέφρασε μέσα από δική της ανακοίνωση την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να ζει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά γίνεται. «Αν και μια τέτοια διάγνωση θα περιορίσει τη ζωή μου, είμαι χαρούμενη που η νόσος διαγνώστηκε τόσο νωρίς. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να εργάζομαι και να συμμετέχω στο επίσημο πρόγραμμα, όσο το δυνατόν περισσότερο». Η πνευμονική ίνωση είναι μια νόσος που εκδηλώνεται συνήθως σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών και δεν υπάρχει θεραπεία.

Η τραγική αποκάλυψη για γαλαζοαίματη της Ευρώπης! Πάσχει από ανίατη ασθένεια!

Η τραγική αποκάλυψη για γαλαζοαίματη της Ευρώπης! Πάσχει από ανίατη ασθένεια!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here