Γερολυμάτος: «Η κόρη μου κάποια στιγμή είχε πρόβλημα με μια συμμαθήτρια της, της έκαναν μπούλινγκ»

Για το μπούλινγκ που δέχθηκε η 11χρονη κόρη του μίλησε ο Γιώργος Γερομυλάτος.

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε κόρη του με μια συμμαθήτρια της, αλλά και για τα ναρκωτικά και τα «βρόμικα» χρήματα, από τα οποία πέρασε αλώβητος!

 

-Μίλησε μου για τη σχέση σου με την κόρη σου…

«Η μικρή μου είναι σχεδόν 11 ετών. Έχω και από το γιο μου δύο εγγονά­κια. Η σχέση μου με την κόρη μου είναι κάτι το απίστευτο. Με θαυμάζει και με αγαπάει πολύ. Έχου­με φιλική σχέση, μου μαρτυράει όλα όσα έγιναν στο σχο­λείο. Την έχω κάνει φίλη μου από τώρα, για να μπορώ να την ελέγχω κι εγώ και η μητέρα τη3 και όπου πάμε είμαστε τρίο, είμαστε δηλαδή οι τρεις καλύτεροι φί­λοι. Περνάμε έτσι το μήνυμα από τώρα, για να μπορέσου­με να τη μεγα­λώσουμε και να πολεμήσουμε ό,τι της συμβεί, όπως το μπούλινγκ».

 – Με βάση τα όσα έχεις δει τόσα χρόνια από τη δουλειά σου, τι φοβάσαι περισσότερο για την κόρη σου και προσπαθείς να τη θωρακίσεις;

«Ένα παιδί σήμερα βάλλεται από πολλά. Ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή, σε χρόνο-ρεκόρ τα έχει δει όλα: σεξ, τσόντες, τα πάντα, πατώντας ένα κουμπί. Η κόρη μου κάποια στιγμή είχε πρόβλημα με μια συμμαθήτρια της, της έκαναν μπούλινγκ, μας το είπε αμέσως και το λύσαμε. Μεγαλώνοντας, έχω το φόβο για τη σχέση που θα κάνει και πού θα «πέσει». Δείξε μου τη φίλη σου δεν λέμε; Ελέγχω τις παρέες της, όλα αυτά, είναι λογικό. Τα έχω δει όλα, τα γνώρισα όλα και βγήκα αλώβητος. Τα είχα όλα στα πόδια μου, όλες τις περιπτώσεις».

– Εξήγησε το μου αυτό…

 

«Πέρασα αλώβητος από τα ναρκωτικά, καθώς έπαιρναν δίπλα μου ναρκωτικά και δεν τα ακούμπησα σα ποτέ. Πήγα στην Αμερική, βουνά οι «κόκες»… Τραγούδαγα εγώ, «έπιναν» οι άλλοι «κόκα», εγώ έφευγα. Σου έχω πει παλαιότερα ότι μέχρι και δολοφονίες έχω δει μπροστά μου. Θεωρώ πολύ δύσκολο για έναν άντρα να κατορθώσει αυτό που κατόρθωσα εγώ, να είμαι υγιής στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή, περνώντας από όλα αυτά τα στάδια. Μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να ακουμπήσω λεφτά «βρόμικα», περίεργα και δεν τα ακούμπησα ποτέ», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here