Το τατουάζ: Η Όλγα βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στις φυλακές

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Τόνυ κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσει την Τατιάνα ότι έχει «καθαρίσει» απ’ τα ναρκωτικά και την παρακαλεί να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Τατιάνα επιμένει ότι δεν του έχει πλέον εμπιστοσύνη και σε μια στιγμή αδυναμίας του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να πείθεται να γυρίσει κοντά του. Η οικογένεια Μελά ανακοινώνει στον Παρασχάκη ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να του παραδοθεί το μωρό, αλλά με την παράκληση να τους το αφήσει λίγες μέρες ακόμα.

Ο Μάριος αποκαλύπτει στη Βέρα ότι ο Θεοχάρης με την Αμαλία πήγαν σε δικηγόρο. Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκεται στο Μιλάνο και προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από ένα πολύ επικίνδυνο κύκλωμα. Η Ελένη είναι έτοιμη να φύγει με τον Φίλιππο στο Παρίσι, έχοντας συνεχώς τον φόβο μην ανακαλύψει ο Ορφέας το ψέμα της και οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.

Η Τατιάνα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον έρωτά της για τον Τόνυ κι έτσι τον συγχωρεί για μια ακόμη φορά, με την προϋπόθεση πως δεν θα της ξαναπεί ψέματα. Ο Σέκερης στριμώχνει τον Αντρέα κι απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον παρελθόν του. Ο Νικόλας συλλέγει πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος της παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα. Η Ελένη με την Αφροδίτη φεύγουν για το δήθεν ταξίδι τους στο Παρίσι, ενώ ο Ορφέας βρίσκει την ευκαιρία να θυμηθεί τον παλιό κακό του εαυτό.

Η Όλγα βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στις φυλακές. Η Μίνα επισκέπτεται τη Μάρθα στην Αίγινα και μια φιλία αρχίζει να ανθίζει ανάμεσά τους. Η Άννα με τον Στέφανο ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο, όμως η σκέψη του Στέφανου είναι συνεχώς στην Όλγα. Η Μαργκώ προειδοποιεί τον Τόνυ να έχει τον νου του, καθώς ο Στρατηγός έχει άγριες διαθέσεις και τον έχει ακόμα στο στόχαστρο. Ενώ η Ελένη απολαμβάνει τον παράνομο έρωτά της με τον Φίλιππο στο Παρίσι, ο Ορφέας βάζει στόχο ένα ακόμα θύμα. Ο Θεοχάρης με την βοήθεια του Μάριου, κάνει μια απροσδόκητη έκπληξη στη Βέρα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here