Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Open Tv «Ελεύθερη σχέση» – Όλα όσα θα δούμε απόψε

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του Open TV «Ελεύθερη σχέση» με την Δήμητρα Ματσούκα και τον Μάριο Αθανασίου.

Τα γενέθλια της Κλαίρης (Δήμητρα Ματσούκα) δεν ξεκίνησαν καλά. Ο άντρας της ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) της ετοιμάζει ένα πάρτυ έκπληξη που δεν θέλει, οι γονείς της (Παύλος Χαϊκάλης-Λουκία Παπαδάκη) μόλις της ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν διαζύγιο, η κολλητή της (Άννα Μενενάκου) ετοιμάζεται να παντρευτεί την ίδια ώρα που εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και ένας γοητευτικός άντρας στο κολυμβητήριο (Ιωάννης Παπαζήσης) αναστατώνει τις πιο βαθιές ορμές της και την κάνει να βλέπει οράματα.

Το οποίο θα ήταν οκέι αν η Κλαίρη δεν ήταν ψυχολόγος.
Τώρα, μέσα από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων, η Κλαίρη κι ο Μάνος συζητάνε ανοιχτά τις διαφορές τους σε έναν καβγά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαζύγιο. Αν η Κλαίρη δεν έκανε την ύστατη προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, προτείνοντας ένα πείραμα που έκανε ένας συνάδελφος στο γραφείο: την «Ελεύθερη Σχέση».

Τρεις μήνες χωρίς καμιά επικοινωνία και με απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν και με όποιον θέλουν. Ώστε στο τέλος των ενενήντα ημερών, να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τον γάμο τους ή αν θα πάρουν διαζύγιο.

Θα δεχτεί ο Μάνος την πρόταση της Κλαίρης; Πως θα αντιδράσει ο κοινωνικός τους περίγυρος στην ιδέα μιας Ελεύθερης Σχέσης; Θα καταλάβει η Βάσω (Άννα Μενενάκου) ότι ο αρραβωνιαστικός της ο Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) την απατάει δύο με τρεις φορές την ημέρα; Θα προλάβει ο Μάνος να τελειώσει τις ετοιμασίες για το άνοιγμα του μπαρ; Θα μπορέσει η Κλαίρη να σώσει τον γάμο των γονιών της; Και τι σημαίνει «Ελεύθερη Σχέση»;

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here