Αν ισχύει, είναι η πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας! Ο Αντετοκούμπο μπαμπάς; (photos)


Σενάρια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θέλουν τους Ουόριορς να ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούμπο το 2021.

Βέβαια, μέχρι τότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ θα επιλέξει μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με του Μπακς να ακολουθήσει τον δρόμο προς το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο «Greek Freak» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στα γήπεδα της Κίνας έχει επικεντρωθεί στην προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με την ομάδα του Μιλγουόκι, ενώ φήμες τον θέλουν να κάνει έρευνες αγοράς για… μωρουδιακά.

Ο «Greek Freak» θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του, Μαράια, για τα 27α γενέθλιά της και μέσω των social media με μια φωτογραφία που φαίνεται να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το φόρεμα είναι τέτοιο που δεν μπορεί να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για το αν είναι η καλή του έγκυος, ωστόσο έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Μάλιστα, ένας διαδικτυακός φίλος του Γιάννη υποστήριξε πως τον «τσάκωσε» το περασμένο Σαββατοκύριακο με την μητέρα του και τον αδερφό του να κοιτάζουν για την αγορά βρεφικών ειδών.

Μένει να φανεί τι τελικά ισχύει.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ