Σωτήρης Καλυβάτσης: «Τα πολλά λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία» (photos)


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τη σειρά, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει-μεταξύ άλλων πως τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή και τα πολλά λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία.

Φέτος θα σας βλέπουμε καθημερινά μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Πείτε μας δυο λόγια για την πλοκή…

Η πλοκή της σειράς είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Έχουμε ουσιαστικά τρεις διαφορετικούς ανθρώπους που κερδίζουν ένα λαχείο που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τους «ενώνει» όλους αυτούς, ο οποίος είναι ο κακός της υπόθεσης και τους πλησιάζει και τους τρεις με διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να βάλει «χέρι» στα χρήματα που έχουν κερδίσει.

Τι πιστεύετε πως είναι αυτό που θα προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό ώστε να παρακολουθήσει τη σειρά;

Κοιτάξτε να δείτε, οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν είναι καθημερινοί και απλοί άνθρωποι. Όλα εξελίσσονται σε μια φτωχογειτονιά ουσιαστικά, οπότε είναι πολύ εύκολο οι τηλεθεατές να τους αντιληφθούν, να τους καταλάβουν και να ταυτιστούν μαζί τους.

Εσείς στη σειρά υποδύεστε τον Σωτήρη. Τι χαρακτήρας είναι;

Θα έλεγα ότι είναι ένας κοντινός σε μένα χαρακτήρας. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που βλέπει κυρίως τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Παίρνει το λαχείο, όχι για να γίνει πλούσιος αλλά για να γλιτώσει, εάν κερδίσει, από το δάνειο, να ησυχάσει και να βάλει μια τάξη στη ζωή του. Δηλαδή ο σκοπός του δεν είναι να γίνει εκατομμυριούχος για να κάνει τη μεγάλη ζωή. Γενικά είναι ένας καλός άνθρωπος, που γίνεται ιδιαίτερα εύπιστος, του αρέσει να βοηθάει κι έτσι τραβάει όλα αυτά που τραβάει. Όταν κερδίζει το λαχείο, θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους στην πόλη που ζει…

Αναφέρατε πριν ότι ο Σωτήρης είναι πολύ κοντά σε εσάς. Σε ποια σημεία εντοπίζετε ομοιότητες;

Όλα αυτά που σας ανέφερα κοινά είναι. Απλά θα μπορούσα να πω ότι, λόγω των εμπειριών που μου έχει προσφέρει η ζωή μου, εγώ είμαι λίγο πιο πονηρεμένος από αυτόν…

Πώς θα αντιδράσει ο Σωτήρης όταν συνειδητοποιήσει πως είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς;

Πολύ ανοιχτά! Κάνει πάρτι, γλέντια, παραιτείται από τη δουλειά του, γιατί τον έχουν πρήξει… Γενικά το γλεντάει με τη γειτονιά, με τους φίλους. Παίρνει ένα μπλοκάκι και αρχίζει να γράφει τις απαιτήσεις των γειτόνων, γιατί σιγά-σιγά κάνουν μια ουρά στο σπίτι του προκειμένου να τους βοηθήσει οικονομικά.

Η απόφαση του να αγοράσει την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, που είναι η μεγάλη του αγάπη, θα του δημιουργήσει προβλήματα;

Στην πορεία δημιουργούνται κάποια προβλήματα γιατί έτσι κι αλλιώς έχει να κάνει και με την ελληνική πραγματικότητα, οπότε ένας άνθρωπος ο οποίος του έρχονται τα χρήματα πολύ εύκολα μπορεί και να τα χάσει εάν ασχοληθεί με πράγματα με τα οποία δεν έχει καμία επαφή και δεν γνωρίζει πώς πραγματικά γίνονται.

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και με τη γυναίκα του μετά την απόφαση που παίρνει να αγοράσει την ομάδα;

Έχουν κάποια προβληματάκια στην αρχή, αλλά μετά εξομαλύνονται αυτές οι εντάσεις, μετά μεγαλώνουν. Θα τα δούμε όλα.

Εσείς, αν ήσασταν πλούσιος, τι θα κάνατε;

Πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με αυτά που κάνει και ο Σωτήρης στη σειρά. Θα είχα πληρώσει κι εγώ τα όποια χρέη μπορεί να έχω και να με τυραννάνε, να ξέρω ότι είμαι ήσυχος και από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι θα άλλαζα ιδιαίτερα τα πράγματα στη ζωή μου, γιατί δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος.

Πιστεύετε ότι τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία;

Μπα, οι άνθρωποι διεκδικούν και βρίσκουν την ευτυχία. Αν τυχόν, βέβαια, έχουν και χρήματα, μπορεί να το κάνουν και αυτό ίσως λίγο πιο εύκολα.

Δηλαδή, περιφερειακό είναι και αυτό. Μπορούμε να το διαπιστώσουμε πολύ εύκολα και στην κρίση που περνάει η χώρα μας, γιατί ακόμα την περνάει και θα την περνάει, που αντιλαμβανόμαστε ότι τελικά τα πολλά λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, τη χαρά και την ησυχία.

Υπάρχουν κι άλλα πολλά πράγματα, τα οποία είναι πιο σημαντικά, που σίγουρα μέσα σε αυτά, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, είναι και η υγεία μας!

Μου δίνετε την εντύπωση πως είστε πολύ αισιόδοξος άνθρωπος…

Ναι, την έχω την αισιοδοξία μου, αν και η χώρα μας κάνει το παν για να μας κόβει τα φτερά της αισιοδοξίας. Παρ» όλα αυτά, είμαι πάντα αισιόδοξος, είπε στο My tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ