Καλή Δάβρη: «Κάποια στιγμή πήγα σε ψυχολόγο αλλά με έδιωξε (photos)


Την Καλή Δάβρη, το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου», όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει πάει σε ψυχολόγο.

Έρχεσαι και μπαίνει στην ζωή σου ο ALPHA και το σίριαλ «Έλα στη θέση μου»;

Επιστρέφω το 2012 και πέφτω με τα μούτρα στην δουλειά. Μόνο δουλειά. Έκανα πολύ θέατρο. Συνέχεια σε παραστάσεις ήμουν και έκανα επιτέλους με πάθος αυτό που αγαπούσα.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο σίριαλ του ALPHA:

Είναι μεγάλη τύχη να σε εμπιστεύονται οι άνθρωποι. Έτσι με εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Κρητικός και μου έδωσε το ρόλο. Με εμπιστεύτηκαν στην πορεία και οι σκηνοθέτες. Είναι ευλογία όλο από που ζω με αυτό τον ρόλο.

Σου αρέσει ο ρόλος της υπηρέτριας;

Δεν υπάρχει πιο ωραίος ρόλος. Μπορείς να ελιχθείς να είσαι κουτσομπόλα, (γέλια) να μαθαίνεις τα πάντα και στο τέλος να κάνεις

αυτό που θέλεις. Στην αρχή είχα τρομάξει, με σταμάταγαν και μου έλεγαν Βανούλα μας να παντρευτείς, μην μιλάς έτσι και ένα σωρό

άλλα.

Σε άλλαξε λίγο ο ρόλος αυτός; Την ψώνισες καθόλου;

Ε όχι βρε, τι να με αλλάξει ο ρόλος. Δεν είμαι 20 χρονών πια για να την ψωνίσω. Το απολαμβάνω αξιοπρεπούς και μου αρέσει όλο αυτό που ζω.

Οικογένεια σκέφτεσαι να κάνεις; Παιδιά γάμο; Είσαι αυτής της φιλοσοφίας;

Θα σου πω κάτι να γελάσεις. Ο πατέρας μου έλεγε πως τα κορόιδα παντρεύονται. Και τελικά το πιστεύω. Είμαι γενικά μοναχικός άνθρωπος και απολαμβάνω την μοναξιά μου, αλλά ίσως κάποια στιγμή αν μου χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας να θέλω να κάνω ένα παιδί. Είμαι 40 ακόμα και πιστεύω ότι έχω κάποιο χρόνο ακόμα. Είναι σημαντικό να φέρνουμε παιδιά στον κόσμο και να τα μεγαλώνουμε σωστά, αυτό πρέπει να κάνουν οι γονείς κατά την άποψη μου.

Το κρεβάτι τον ψυχολόγου το επισκέφτηκες;

Κάποια στιγμή ναι πήγα σε ψυχολόγο αλλά να σου πω την αλήθεια με έδιωξε. Μου είπε ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμα γιατί δεν ξέρω να βγάλω όλα αυτά που θέλω. Έκτοτε νομίζω πως τα κατάφερα καλύτερα με τον εαυτό μου γιατί τελικά μιλάω πιο πολύ με μένα και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά..

Η οικογένεια σου; Τα αδέλφια σου; Καμαρώνουν; Πώς βλέπουν την δουλειά σου;

Η αλήθεια είναι πως καμαρώνουν όλοι και με προσγειώνουν. Ξέρουν ποια είμαι και τι θέλω να κάνω και έτσι με κρατούν σε μια ισορροπία. Η μητέρα μου βλέπει και το σίριαλ και έχει και άποψη. Για μένα είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι η οικογένεια μου, είπε στο Χάι.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ