Συγκλονισμένοι οι παίκτες της Λέστερ έξω από το “King Power” –

Δεν μπορούν να πιστέψουν τον “εφιάλτη” που ζει η ομάδα τους από το βράδυ του Σαββάτου (27.10.2018). Ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα γνώρισε τραγικό θάνατο -μετά την πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε, έξω από το “King Power Stadium”- και οι παίκτες της L;ester έσπευσαν να αποδώσουν φόρο τιμής στον ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Σύσσωμη η ομάδα της Λέστερ βρέθηκε τη Δευτέρα (29.10.2018) στο πλάι της οικογένεια του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα -έξω από το “King Power”– για να αποδώσουν φόρο τιμής στον ιδιοκτήτη του συλλόγου που χάθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο των “αλεπούδων”.

Video ντοκουμέντο! Έτσι έπεσε το ελικόπτερο με τον πρόεδρο της Λέστερ

Ο Σριβανταναπράμπα ήταν ένας εκ των πέντε επιβαινόντων που έχασαν τη ζωή τους, αφήνοντας σοκαρισμένη την “οικογένεια” των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας αλλά και το χώρο του ποδοσφαίρου.
Βουβαμάρα και… άδεια βλέμματα

Οι Κάσπερ Σμάιχελ και Τζέιμι Βάρντι στάθηκαν δίπλα στον αντιπρόεδρο Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα, γιο του Βιτσάι. Η υπόλοιπη ομάδα παρατηρούσε τα εκατοντάδες αφιερώματα και μηνύματα του κόσμου έξω από το γήπεδο. Οι εικόνες “μιλούν” από μόνες τους για το πένθιμο κλίμα έξω από το “King Power”.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here