Ολυμπιακός – Σεμέδο: “Δεν είμαστε φαβορί με τον Ερυθρό Αστέρα”


Ο Ρούμπεν Σεμέδο αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Ολυμπιακό και… χαμήλωσε τον πήχη των προσδοκιών, αλλά και της κρισιμότητα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Στις δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πάντως, ο Ρούμπεν Σεμέδο επισήμανε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για τέτοιες σκέψεις, κάνοντας λόγο για ένα δύσκολο και «ανοιχτό» ματς. Οι δηλώσεις του Σεμέδο

Για το αν είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί της αναμέτρησης:
«Φαβορί δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Είναι ένα δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».

Για το αν θεωρεί καθοριστικό το παιχνίδι της Τρίτης για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού:
«Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καθοριστικό το ματς, γιατί είναι μόνο το δεύτερο ματς. Θα προσπαθήσουμε όμως να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο Βελιγράδι πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ