Μπέτυ Μαγγίρα: Το σχόλιό της για τα κορίτσια του GΝΤΜ

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στο Greece»s Next top model, αν θα ήθελε να είναι κριτής στο ριάλιτι μόδας και μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις των νεαρών κοριτσιών.

 Η Μπέτυ είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα πιθανότατα να είμαι στο Next top model, έχω περάσει από το χώρο του modeling, ως πρώην μοντέλο ας πούμε»! 

Και τόνισε στο Happy Day: «Θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι ο τρόπος που θα πεις κάτι, όχι τι θα πεις. Μπορεί σε κάποια πράγματα οι κριτές να έχουν δίκιο, απλά αν το πεις με απόλυτο κι αυστηρό τρόπο αυτό μπορεί να περάσει ως κακό και λάθος προς τα έξω. Θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, υπάρχει μία ισορροπία. Υπάρχουν και μοντέλα στο χώρο που έχουν κάνει πλαστικές χωρίς να φαίνονται πολύ οι πλαστικές αυτές κι έχουν κάνει καριέρα και υπάρχουν και κορίτσια που έχουν κάνει υπερβολικά πράγματα στο πρόσωπό τους και στο σώμα τους, έχουν επέμβει σε υπερβολικό βαθμό και δεν μπορούν να κάνουν καριέρα και δεν κάνουν καριέρα, ή κάνουν σε ένα άλλο τύπου μόντελινγκ»!
Μάλιστα, είπε τη γνώμη της και για τον Δημήτρη Σκουλό: «Αν αναφέρεσαι στο φωτογράφο δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο, νομίζω ότι έτσι είναι το στυλ του χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν νομίζω ότι τον βάλανε να κάνει τον κακό»!
Δείτε όσα είπε στην εκπομπή happy day!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here