Πανιώνιος: Άλλαξε οριστικά “χέρια” η ΚΑΕ. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών

Αλλαγή «σελίδας» στον μπασκετικό Πανιώνιο, με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο να αποκτά και επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ από τον Σταύρο Αλευρογιάννη.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε και τυπικά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, με την απελθούσα διοίκηση να εύχεται «καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή» στο νέο «ισχυρό άνδρα» του τμήματος.

Νέος κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τα διοικητικά και της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019.
Γ. Χριστοδουλόπουλος: «Προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας»

«Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία.
Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here