Euroleague: “Νοσοκομείο” η Βιλερμπάν πριν τον Παναθηναϊκό.


Η Βιλερμπάν ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, αλλά η προετοιμασία γίνεται με πολλά προβλήματα, αφού 6 παίκτες βρίσκονται εκτός, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

«Νοσοκομείο» είναι η Βιλερμπάν λίγες ώρες πια, πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (10/10, 21:45 LIVE από το Newsit.gr) για τη Euroleague, αφού 6 παίκτες της αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν προπονούνται με την ομάδα.

Το γεγονός αποκάλυψε ο προπονητής των Γάλλων, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι περάσαμε την τέλεια εβδομάδα, γιατί δυο μέρες πριν τον αγώνα έχουμε έξι τραυματίες. Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σίγουρα υποψήφιος για τα πλέι οφ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Ως συνήθως, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε το 100% μας σε ένα «ματς χωρίς πίεση» για εμάς. Ακόμα και μετά την πρώτη νίκη μας, η ομιλία μου ήταν η ίδια: ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε τις διαφορές μας, σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες της Euroleague, όπως ο Παναθηναϊκός».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ