ΑΕΛ – Κούγιας: “Να κάνουν πρόταση για την ομάδα στις επόμενες 15 ημέρες.”

Ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, μιλώντας σε ειδική συνέντευξη Τύπου.

Τέλος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλησε να βάλει, ο νυν μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, προκαλώντας τους πιθανούς υποψηφίους να εμφανιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί» σχολίασε για μία ακόμη φορά και το θέμα του γηπέδου, υπογραμμίζοντας ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η δόση των 500.000 ευρώ θα σταματήσει.
Οι δηλώσεις του Κούγια

Για τον «πόλεμο» που δέχεται και τις προτάσεις για την ομάδα: «Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να αναγκαστώ να φύγω από την θέση που έχω του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Σε 15 μέρες μέσα όποιος θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές, να την κάνει. Και τον προκαλώ να πάει πρώτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Για όταν ανέλαβε την ΑΕΛ: «Όταν ήρθα εγώ εδώ κανείς δεν ευχαριστήθηκε. Δεν άρεσε αυτό ούτε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του όπως και στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ήταν στο περιβάλλον του και πέρασαν πολύ ωραία με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέρρευσαν από τη Marfin, είτε για το γήπεδο, είτε για τις δουλειές του κ. Πηλαδάκη και μέρος αυτών ήρθαν στην Λάρισα ορισμένοι περνούσαν τον «χρυσό αιώνα» του Περικλέους».

Για τις δόσεις του «AEL FC Arena»: «Η συμπεριφορά απέναντι μου ήταν ιδιαίτερα σκληρή, θα έλεγα στυγνή. Σε επίπεδο αποζημίωσης οικονομικής. 10.000 ευρώ κάθε παιχνίδι και για οποιοδήποτε, έστω και ένα εισιτήριο πάνω από 2.500 εισιτήρια, θα υπήρχε καταβολή 30%. Τον Μάιο ή το γήπεδο αυτό θα ανήκει στο κράτος και θα το εκχωρήσει στον Δήμο ή με κάποιο τρόπο αυτό το καθεστώς των 500.000 ευρώ το χρόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί».

Για τον Πλεξίδα: «Αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να πάρει την ομάδα, να βγει και να το δηλώσει. Εάν δεν θέλει να την πάρει και όλα αυτά που μου είπαν εμένα είναι φαντασία, να βγει πάλι να το δηλώσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here