Ετεοκλής Παύλου: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, ήμουν 150 κιλά. Πάλεψα σκληρά για να επανέλθω»

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει την δική του ιστορία. Μια ιστορία που τον έκανε πιο δυνατό για να παλέψει την ζωή. 

Ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου πριν πέντε χρόνια έχασε το ένα του πόδι έπειτα από σφαίρα που δέχτηκε. Εκείνο το βράδυ, άλλαξε όλη του η ζωή. 

«Είμαι ονειροπόλος αλλά συγχρόνως ρεαλιστής. Η σωματική, ψυχολογική και επαγγελματική αποκατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Ήμουν για έξι μήνες σε καροτσάκι και χρειάστηκε χρόνος και μεγάλη προσπάθεια μέχρι να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, ήμουν 150 κιλά. Πάλεψα σκληρά, κάνοντας γυμναστική και διατροφή, για να επανέλθω στην προηγούμενη κατάσταση. Ξεκίνησα να διαβάζω, αυτό είναι κάτι που με δυνάμωσε και έτσι μπόρεσα να διαχειριστώ τα όσα ακολούθησαν. Ήξερα ότι έπρεπε να δώσω τις απαντήσεις μου στον Ετεοκλή» είπε στο people και συνέχισε:

«Μετά από αυτή την ιστορία κέρδισα πολλούς ανθρώπους αλλά έχασα κάποιους άλλους. Υπήρξαν κάποιοι που απομακρύνθηκαν… Δεν είμαι όμως άνθρωπος που θέλει να ζει με αρνητικά συναισθήματα και, όταν έδωσα τις απαντήσεις μου, κατάλαβα ότι αρκετοί δεν έφυγαν από κακία ή επειδή με κρέμασαν, απλά κάποιοι δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλο αυτό. Είναι κακό να κατακρίνεις ένα πρόσωπο επειδή δεν αντέχει να βλέπει ένα φίλο του να περνάει δύσκολα. Κάποιοι είναι πιο λιγόψυχοι, δεν το αντέχουν, θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά, δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω ότι είχα ένα φίλο που με άφησε. Το θεωρώ μικρό να σκέφτομαι έτσι, ύστερα από όσα μου έχουν συμβεί. Θέλω να δικαιολογώ τους ανθρώπους. Ευχαριστώ όποιον αφιέρωσε έστω και δέκα λεπτά από τη ζωή του και άφησε τη δουλειά του και την οικογένεια του για να έρθει να με δει στο νοσοκομείο. Αυτά τα δέκα λεπτά εμένα μου έδωσαν δύναμη μέσα στη μέρα. Για οποιονδήποτε λόγο κι αν το έκανε, ακόμα κι αν ήρθε να με δει απλά για να μάθει την ιστορία»

Ετεοκλής Παύλου: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, ήμουν 150 κιλά. Πάλεψα σκληρά για να επανέλθω»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here