Σε εξέλιξη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε κτίρια με καταλήψεις στα Εξάρχεια


Έφοδος σε δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια από νωρίς το πρωί

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., για εκκένωση δύο υπό κατάληψη κτιρίων, βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια. Πρόκειται για την ένατη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή.

Περισσότεροι από τριάντα αλλοδαποί διέμεναν στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57, στην περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Οι αλλοδαποί πρόκειται να οδηγηθούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κτίριο, στο οποίο διεξάγεται επιχείρηση, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ένας αλλοδαπός.

Έξω από το δεύτερο αυτό κτίριο είχαν δεχθεί τον περασμένο Απρίλιο επίθεση οκτώ μέλη του Λιμενικού Σώματος, που παρουσία Εισαγγελέα πραγματοποιούσαν έρευνα για ναρκωτικά.

Περίπου 50 οπλισμένα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν στους Λιμενικούς, τραυματίζοντας τους δύο εξ αυτών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ