Τα όνειρα που κάνει εξομολογείται η Νικόλ Κίντμαν (vid)


Το ELLE τίμησε Γυναίκες του Χόλιγουντ σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες και η Νικόλ Κίντμαν είχε την τιμητική της.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση η Νικόλ Κίντμαν ανέφερε τη συνομιλία με την κόρη της.

«Μου είπε: «Θέλω να γίνω σκηνοθέτης και είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω αυτό»” σημείωσε η Αυστραλή σταρ του Χόλιγουντ.

«Υπάρχει πρόοδος, γιατί για το μικρό αυτό κορίτσι μπορεί να πει: «Ναι, μπορώ να γίνω σκηνοθέτης». «Δεν θα το έλεγα ποτέ. Είπα ότι θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν είπα ποτέ σκηνοθέτης» τόνισε.Η Νικόλ Κίντμαν και οι άλλες σταρ του Χόλιγουντ

Η Μελίνα Ματσούκας, η Λίνα Γουέιθ και η Τζόντι Τέρνερ Σμιθ που επίσης ήταν από τις Γυναίκες του Χόλιγουντ 2019 που τιμήθηκαν από το περιοδικό είναι δημιουργοί της ταινίας Queen & Slim που θα αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογραφικές οθόνες τον επόμενο μήνα.

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς σκηνοθέτησε το νέο Charlie’s Angels.

Νωρίτερα φέτος, η Έιβα ΝτουΒερνέι αφηγήθηκε την ιστορία των Central Park Five των πέντε εφήβων που καταδικάστηκαν άδικα για βιασμό.

Γνωρίζω ότι αυτό το ταξίδι θα είναι ευκολότερο, λόγω των πολλών γυναικών σε αυτή την αίθουσα. Λόγω των διαδρομών που έχετε χαράξει, των ιστοριών που έχετε πει, των παραδειγμάτων που έχετε θέσει, είπε η ηθοποιός του Χόλιγουντ.

«Και εγώ είμαι τόσο ευγνώμων που εργάζομαι μαζί σας και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε αυτόν τον κόσμο που κάνουμε τα πάντα δυνατά».

«Αυτό που κάνουμε μαζί είναι να λέμε ιστορίες. Και τι προνόμιο είναι να μπορούμε να αφηγούμαστε τις ιστορίες που λέμε τώρα. Και τι δώρο να μπορούμε να επιλέγουμε τις ιστορίες που λέμε και τι ευθύνη να δημιουργούμε χώρο στον κόσμο για περισσότερες προοπτικές τολμηρών, εκπληκτικών, δυναμικών γυναικών», υπογράμμισε η Νικόλ Κίντμαν.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ