Meghan Markle: Βουρκωμένη μπροστά στις κάμερες – Το παράπονό της. video


Σόκαρε η Meghan Markle καθώς εμφανίστηκε σχεδόν δακρυσμένη στη διάρκεια συνέντευξής της στο. ITN News. Μάλιστα, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε και τους λόγους της συναισθηματικής της φόρτισης.

«Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν ρωτήσει αν είμαι καλά…», είπε βουρκωμένη η Meghan Markle και αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε «ευάλωτη» κάτω από την πίεση των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η φωνή της Δούκισσας του Σάσεξ «σπάει», καθώς αποκαλύπτει ότι δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει το κύμα της δημοσιότητας μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και τη γέννηση του μωρού τους, του Archie.

Παρακολουθείστε τη σκηνή με τη σχεδόν δακρυσμένη Meghan Markle: Meghan Markle: Παραπονεμένη… Δούκισσα

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του ITN News, Tom Bradby, η Δούκισσα του Σάσεξ είπε:

«Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει».

«Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο…  ακόμα περισσότερο».

Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νεόνυμφη…».

Και η Meghan συνεχίζει: «Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε».

Κατόπιν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει: «Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;» με την Markle να απαντά καταφατικά.

Πρόσφατα, το ζευγάρι Harry – Meghan επιτέθηκε στα ΜΜΕ, για τη δημοσίευση των επιστολών του πατέρα της Δούκισσας του Σάσεξ.Οι φόβοι του Harry και το μοιραίο τέλος της μητέρας του, Diana

Σε μια μακροσκελή προσωπική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο πρίγκιπας Harry έκανε αναφορά στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana και είπε ότι ο «βαθύτερος φόβος» του είναι ότι η «γυναίκα του, Meghan, πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών πιέσεων από τα Media», που αντιμετώπιζε και η μητέρα του.

πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ