Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν αγχώνεται για τα νούμερα τηλεθέασης, αφού δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στα μηνύματα του κόσμου.

Άγχος για τα νούμερα έχετε;

«Δεν τα κοιτάζω καν, γιατί τα θεωρώ ανακριβή. Ξέρετε πόσος κόσμος βλέπει πλέον σειρές μέσω web; Και αυτό είναι κάτι που δεν μετριέται καν. Γι» αυτό προσωπικά τα μόνα νούμερα που αναγνωρίζω είναι εκείνα που παίρνω από τον κόσμο που με σταματά και μου μιλά. Όταν συμβαίνει αυτό, ξέρω πως η δουλειά όπου συμμετέχω έχει απήχηση, ανεξαρτήτως του τι λένε οι επίσημες μετρήσεις. Ξέρω πως ο κόσμος μας βλέπει με αγωνία και αφοσίωση και αυτό μου δίνει χαρά».

Πώς είναι να είστε μαμά και παράλληλα να δουλεύετε πολλές ώρες;

«Δεν πιστεύω πως έχω κάποια διαφορά από όλες τις άλλες μαμάδες εκεί έξω. Προσωπικά, δεν ξέρω και κανέναν που να επιστρέφει, ας πούμε, σπίτι το μεσημέρι. Όσοι έχουμε την τύχη να έχουμε δουλειά δουλεύουμε πολύ. ΓΙΟ να μην τρελαθώ λοιπόν και επειδή είμαι πολύ του προγράμματος, λέω πως καλύτερα να το πηγαίνω μέρα με τη μέρα, βλέποντας και κάνοντας, αναλόγως του τι προκύπτει. Μεγαλώνοντας, έχω αποφασίσει να μην αντιστέκομαι στη ζωή. Άλλωστε είναι γνωστό: όταν ο άνθρωπος κάνει, σχέδια, πάντα κάτι πάει ανάποδα» εξήγησε στο Τηλέραμα

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here