Αστυνομικός πήγε με το ελικόπτερο να αγοράσει … δεν φαντάζεστε τι!

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο ή μηχανή. Κάποιοι πιο… οικολόγοι, πηγαίνουν με ποδήλατο, άλλοι πάλι και ανάλογα την απόσταση με τα πόδια

Ένας αστυνομικός, ωστόσο, στη Νότια Αφρική «παρέκαμψε» τις τυπικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας… ελικόπτερο για να μεταβεί σε ένα φαστφουντάδικο και να αγοράσει μία μερίδα… κοτόπουλο!

Ο αστυνομικός είναι πιλότος του ελικοπτέρου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «ειδικών», πρέπει να… πεινούσε πάρα πολύ για να χρησιμοποιήσει το ελικόπτερο της αστυνομίας. Η ενέργειά του, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασε απρατήρητη και παρ’ ότι ο ίδιος ικανοποίησε την πείνα του, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια υπηρεσία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όλο το σκηνικό και τράβηξε φωτογραφίες. «Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο πάρκινγκ του φαστφουντάδικου, άνοιξε η πόρτα και από μέσα πήδηξε ένας ένστολος», τόνισε αρχικά ο μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Ο άντρας μπήκε στο μαγαζί και λίγη ώρα μετά επέστρεψε, κάθισε στο πηδάλιο και… πέταξε μακριά».

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κομάνι, πρώην Κουίνσλαντ. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι, ότι ο πιλότης της αστυνομίας, αν και βιαστικός, είχε την υπομονή να καθίσει κανονικά στην ουρά, μέχρι να παραλάβει τη μερίδα του.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here