ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν φταίμε εμείς, ούτε ο “Τζόκερ”, αλλά η κυβέρνηση – τσίρκο»

«Αυτό που τους φταίει δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο «Τζόκερ» αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο με πολλούς γελωτοποιούς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιπολίτευση για το «Τζόκερ» με αναφορές σε «κυβέρνηση – τσίρκο» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον έλεγχο σε κινηματογράφους όπου προβάλλεται η ταινία, κάνει λόγο για «φιάσκο», σημειώνει ότι «το πανελλήνιο παρακολουθεί την Υπουργό Πολιτισμού να τσακώνεται σε ζωντανή μετάδοση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και αναφέρεται σε «γελοίες διαρροές» με τις οποίες κάποιοι «προσπαθούν να πείσουν ότι τους φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτό που τους φταίει δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο «Τζόκερ» αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο με πολλούς γελωτοποιούς και ακόμη περισσότερους ακροβάτες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Από το πρωί το πανελλήνιο παρακολουθεί την Υπουργό Πολιτισμού να τσακώνεται σε ζωντανή μετάδοση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το ποιος θα πάρει το φιάσκο του  «Τζόκερ» στα χέρια του.
Η κα Μενδώνη μέμφεται την ΕΛ.ΑΣ και διατάσσει ΕΔΕ για τους υπαλλήλους του υπουργείου της.
Η ΕΛ.ΑΣ αδειάζει την κα Μενδώνη και αποκαλύπτει ότι ήταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τις καταγγελίες.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης πετά το μπαλάκι των ευθυνών στην κα Μενδώνη και σαρκάζεται και την ΕΛ.ΑΣ, τονίζοντας ότι θα πάει να δει την ταινία με τον ανήλικο γιο του.
Και τώρα με γελοίες διαρροές προσπαθούν να πείσουν ότι τους φταίει, ποιος άλλος, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που τους φταίει δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο «Τζόκερ» αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο με πολλούς γελωτοποιούς και ακόμη περισσότερους ακροβάτες».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here