Μπέτυ Μαγγίρα: «Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι ρόλοι, γιατί είναι τόσο κόντρα σε μένα»


Η Μπέτυ Μαγγίρα συμμετέχει στην οικογενειακή κωμωδία του ALPHA «Σπίτι είναι…».

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία υποδύεται την Αθηνά, μιλά για το πόσο μοιάζει με την ηρωίδα της, αν τελικά οι στενές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους λειτουργούν και για το αν σκέφτεται τι θα γίνει όταν οι κόρες της μπουν στην εφηβεία.

Ο χαρακτήρας της Ράνιας τη χαλάει ακόμη περισσότερο;

«Όταν μια γυναίκα έχει βάλει ένα στόχο, όπως η Αθηνά, και ξαφνικά βρίσκεται μπροστά της μια άλλη γυναίκα, όπως η Ράνια, είναι λογικό να μην της αρέσει καθόλου. Γιατί η Ράνια δεν είναι και εύκολη περίπτωση. Είναι δυναμική, ελεύθερη και ανεξάρτητη… Όταν κάποια στιγμή έρχεται ο Σωτήρης να της ανακοινώσει κάτι, η Αθηνά νομίζει ότι θα της πει ότι την παντρεύεται και φρικάρει!».

Πόσο μοιάζετε της Αθηνάς;

«Καθόλου. Ίσως μόνο στο δυναμισμό της. Ως χαρακτήρας, όμως, δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Γι» αυτό και μου αρέσουν τόσο πολύ αυτοί οι ρόλοι, γιατί είναι τόσο κόντρα σε μένα! Ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ρομαντικό ή ευαίσθητο -παρόλο κ που δεν ξέρω αν φαίνεται αυτό για μένα ή αν το δείχνω-λέω ότι, αν ήμουν σαν κι αυτή, πολλά πράγματα στη ζωή μου μπορεί να λύνονταν πολύ πιο εύκολα. Λες απλά μια ατάκα και τελειώνει! Γι» αυτό μου αρέσουν αυτές οι γυναίκες. Τις βλέπω ενδιαφέρουσες ως προσωπικότητες. Θέλω να προσεγγίσω πώς σκέφτονται και δρουν.

Μπέτυ Μαγγίρα

Η Αθηνά είναι το αντίθετο της καλής νοικοκυράς, ενώ είναι αυστηρή και με τα παιδιά της. Σε αυτό μοιάζετε ή όχι;

«Όχι, αλλά προσπαθώ να υπάρχουν όρια, γιατί τα ίδια τα παιδιά τα χρειάζονται. Δεν τα καταφέρνω πάντα, γιατί είμαι και μαμά και ως μαμά πάντα το παιδί σε κερδίζει, δεν μπορείς να αντισταθείς εύκολα. Αλλά προσπαθώ να είμαι αυστηρή όταν πρέπει».

Οι κόρες σας είναι ακόμη μικρές. Σκέφτεστε καθόλου τι θα γίνει όταν μπουν στην εφηβεία;

«Πάρα πολύ! Αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Μοιραία θα το αντιμετωπίσουμε. Οι περισσότερες φίλες μου που το έχουν περάσει λένε ότι δεν πρέπει να δίνεις σημασία. Όταν απομακρύνεσαι και αφήνεις να βγει το ξέσπασμα του παιδιού, το καταλαβαίνει από μόνο του, έρχεται πίσω και τα βρίσκετε. Εκείνη την ώρα δεν πρέπει να αντιδράς, γιατί η αντίδραση στην αντίδραση θα φέρει πόλεμο».

Τελικά, οι στενές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους λειτουργούν;

«Πιστεύω ότι διευκολύνει πάρα πολύ όταν οι πρώην είναι γονείς. Αν έχουν καλή σχέση μεταξύ τους, βοηθούν ο ένας τον άλλον. Πάντα βλέποντας τα πράγματα απ» έξω, γιατί δεν το έχω ζήσει. Όμως, δεν ξέρω αν βοηθιούνται τα παιδιά, γιατί, ρεαλιστικά, όταν βλέπουν τους γονείς τους να συναντιούνται, πάντα ελπίζουν στην επανασύνδεση. Έτσι λένε οι παιδοψυχολόγοι», είπε στο 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ