Θυμάστε την Τζένη Θεωνά ξανθιά; Ξεχάστε την! Άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία… άλλη! (vid)


Τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας απολαμβάνει για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη η Τζένη Θεωνά.

Η όμορφη ηθοποιός από τότε που ήρθε στον κόσμο το μωρό της, και συγκεκριμένα από τον περασμένο Απρίλιο, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μωρού της που μονοπωλεί τα βράδια και τις ημέρες της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παύει να είναι μία πολύ ωραία γυναίκα που θέλει να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να χαίρεται με την εικόνα που αντικρίζει.

Προσφάτως λοιπόν, προέβη σε μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της. Έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και νιώθοντας, πλέον, πολύ καλύτερα με το σώμα της και την εικόνα της, η όμορφη ηθοποιός έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Παρ» όλο που την είχαμε συνηθίσει ξανθιά η ίδια τόλμησε να αλλάξει χρώμα και να υιοθετήσει ένα πιο ζεστό χρώμα, αυτό του τζίντζερ που είναι αυτόν τον χειμώνα πολύ της μόδας.

Μάλιστα, ενθουσιασμένη με το νέο της λουκ, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου εαυτού της γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη ν» αλλάξει την ζωή της, λένε. Εν προκειμένω συνέβη το αντίστροφο. Και το κλίμα έγινε πιο θερμό».

Δείτε την στο βίντεο με το νέο της λουκ…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ