Σημεία στο σώμα σου που δεν φαντάζεσαι πόσο μπορούν να σε ερεθίσουν


Το παν στο σεξ και κυρίως στο καλό σεξ είναι πάνω από όλα να έχεις ερεθιστεί πολύ πριν και φυσικά κατά τη διάρκεια. Για να ερεθιστείς και να διεγερθείς σεξουαλικά στη διάρκεια των λεγόμενων προκαταρκτικών, ο καλό σου θα πρέπει να ασχοληθεί… εκτενώς με το σώμα σου, ώστε να σε φέρει σε ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για σεξ.

Εάν μέχρι σήμερα θεωρούσες ότι τα σημεία του σώματος που σε κάνουν να ερεθίζεσαι είναι συγκεκριμένα (βλ. κλειτορίδα, στήθος, πρωκτός), τότε έχεις κατά το ήμισυ δίκιο. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και κάποια άλλα σημεία στο κορμί σου, οι λεγόμενες ερωτογενείς ζώνες που σίγουρα δεν έχεις φανταστεί ότι μπορεί να σε κάνουν να «ανάψεις» όσο δεν πάει.

Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

Κοιλιά-Στομάχι

Η κοιλιά σου μπορεί να γίνει πηγή μεγάλου ερεθισμού. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγούν οι ειδικοί, το γεγονός ότι είναι εκτεθειμένη στις ορέξεις του συντρόφου σου δίνει μια αίσθηση μυστηρίου και προσμονής που κάνει τη σεξουαλική σου διέγερση ακόμα μεγαλύτερη. Ζήτα του να σε χαϊδέψει και να σε φιλήσει απαλά στο συγκεκριμένο σημείο και θα δεις ότι η θερμοκρασία σου θα πάρει την ανιούσα!

Μέτωπο, μάγουλα, βλεφαρίδες

Πρόκειται για σημεία που μάλλον δεν έχεις καν φανταστεί πώς η ενασχόληση μαζί τους μπορεί να σε ερεθίσει μέχρι εκεί που δεν πάει. Το μυστικό είναι στον τρόπο που θα σε χαϊδέψει και θα σε φιλήσει ο καλός σου στα σημεία αυτά. Όσο πιο απαλά αλλά σταθερά είναι τα φιλιά του τόσο πιο «ξαναμμένη» θα γίνεις.

Στόμα και χείλια

Μάλλον το υποψιαζόσουν, οπότε ήρθε η ώρα να το επιβεβαιώσεις. Το στόμα και ειδικότερα τα χείλια είναι από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές – ζώνες. Τα φιλιά του συντρόφου σου, αλλά και ένα απαλό πέρασμα με τη γλώσσα του από τα χείλια σου θα σε κάνουν να χαθείς στην άβυσσο της ηδονής και θα ζητάς απεγνωσμένα να κάνεις σεξ μαζί του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ